KingFrame, promiň, ale o jakých chybách to tu mluvíš? Hry od SCS vždy fungovaly, jak měly, na rozdíl od her jiných výrobců. Nikdy jsem s nimi neměl žádné problémy. Navíc jako jedny z mála dostávaly zdarma různá rozšíření, což se v současné době taky moc nevidí. Rozhodně mi to jako neschopnost autorů nepřijde... Co se týče ETS2, v tomto směru je jasně viditelný pokrok kupředu i snaha zdokonalit herní mechanismy po všech stránkách. Tak co se ti zase nelíbí? Hru jsi ještě ani nehrál a už tu z autorů opakovaně děláš blbečky, což se mi teda opravdu nelíbí…
Apropo, nikdo po tobě přece nic platit nechce – každý má možnost si před koupí hry vyzkoušet demo nebo si přečíst recenze, aby se rozhodl, zda má či nemá smysl si hru pořídit. Sorry, ale tvoje argumenty jsou fakt trochu scestné a obviňování druhých z neschopnosti není zrovna teď na místě. Jestli je tu někdo neschopný, tak leda akorát ty, že nechceš pochopit, jak se věci mají. Ono se totiž vždycky strašně snadno kritizuje, ale udělat v dnešní době dobrou hru je z nesčetných důvodů daleko těžší a složitější, než se ti na první pohled může zdát.
Hele, bydlíš v Praze. Nikdo ti nebrání, abys osobně zašel do SCS a řekl jim svůj názor pěkně z očí do očí. Když máš tolik připomínek k týmu a jejich práci, najít si jejich adresu není tak těžké

Pak bych k tobě choval daleko větší respekt, než když tu jen křičíš a nadáváš, jak všechno stojí za hovno. To totiž nic nevyřeší. Kecat umí každý blbec, ale jednat – jo to už není jen tak. Lepší je přece pomlouvat někoho za zády, než se třeba pokusit o řešení. Ale to je fuk…
Abych to tak nějak na závěr shrnul, problém je v tom, že každý od těchto her čeká něco trochu jiného. Někdo chce dobrou hratelnost a zábavu, jiný zase dokonalou simulaci a realističnost. Každý by si proto měl vybírat hry podle toho, co preferuje, a ne sáhnout hned po všem, co se objeví na trhu a pak brečet nad tím, že to není podle jeho představ. Jestli se vám ETS2 nelibí, nikdo vám ten názor nebere. Zjevně to není hra určená pro vás. Ale hned kvůli tomu nadávat autorům do blbečků a podobně, to je teda fakt ubohost.