TOPlist

Euro truck simulator 2

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: Euro truck simulator 2

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 19:38

Však ano... Děti děláme pro vás Euro Truck lízátko.. Však v poho.... Že to zní blbě? Co já už s tím... Renault si taky nemůže hrát na Porsche... Ty si to on je toto, to je toto, tam to je to, pro tohoto...apod..
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Rohatej » 14 led 2012 19:39

Ó jé... Tobě ten název hodně leží v žaludku.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 19:42

Ano:D protože...Já už to odmítám říkat... Hraju cca 5 simů....Chcu další a tím spíš truck sim:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod KingFrame » 14 led 2012 19:44

.........nemají ještě ty zkušenosti nebo peníze. Dokud budou mít fanouškovskou základnu ve formě dětí, kterým stačí, že to nějak vypadá a stejně si to stáhnout, SCS zůstane tam, kde je..........Bingo! To je přesně ono a tohle by chtělo do kamene tesat, s tím tedy, že SCS rozhodně špička není, opět z nich nemůže být špička jen proto, že jsou jediní kdo se do toho pustil.
ObrázekObrázek
KingFrame
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Najlvin » 14 led 2012 19:51

KingFrame, ty víš zase prd o mě… S urážkami jsi tu začal jako první ty, tak se pak nediv, když ti to někdo vytkne. Máš pravdu, že tě neznám, ale tvůj první příspěvek, co jsem si tu včera od tebe přečetl, mi pomohl udělat si alespoň stručný obrázek. Možná se zkus příště vyjadřovat trochu slušněji a domýšlet důsledky, jaké "tvoje" nevymáchaná huba může způsobit...
Nevím jak ty, ale já když se chci opít, tak sáhnu po flašce nějakého pořádného alkoholu. Že ovšem někdo jako ty čeká opojný účinek i od prostého rohlíku, to už je jeho blbost. Já to od něj nečekám… Chceš-li pořádnou simulaci, zahraj si to, co se podle tvého gusta nejvíc blíží realitě. Já od hry ale dokonalou simulaci nečekám a ani po ní neprahnu, tak se klidně spokojím i s něčím jednodušším jako ETS. Ostatně hry hraji jen proto, abych se u nich odreagoval. A k tomu nepotřebuji bůhvíjak dokonalou hru ;-)
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Rohatej » 14 led 2012 20:13

King: jsem rád, že alespoň jednou se mnou trochu souhlasíš. Ale dovolim si opět oponovat tím, že SCS v kamionových hrách (opakuji hrách!) špička jsou. Nejsou v tomhle oboru jediní. A nikdo z nich zatím (bohužel?) lepší nebyl nebo se o to nepokusil.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod KingFrame » 14 led 2012 20:32

Najlvin:
Podívej se chlapče, blbce, který o sobě tvrdí bůhví jak není dobrý a přesto se dopouští neustále jedněch a těch samých chyb, neumí nebo je ani řešit nechce, já nemíním šetřit a nota bene ještě k němu přistupovat slušně. Jiný případ by byl, kdyby za svou nekvalitní práci nechtěl platit, pak neřeknu ani slovo, ale když za to chce ode mne nějaké peníze, pak se prostě budu ptát proč mám dávat něco za zmetek.
Jestli se Tě dotklo to co jsem napsal na adresu bandy blbečků kolem Šebora nebo jakéhosi Štalmacha, tak si dej studenou sprchu, nešlo o Tebe a za tím co jsem napsal si stojím. Pokud Ty máš problémy logicky myslet a nebo nemáš znalosti na to, aby sis byl schopen udělat svůj názor o tom jak to prostě v reálném životě funguje, raději mlč. Rád nazývám věci pravými jmény, že se to Tobě soudruhu nelíbí, není můj problém. Když se chceš opíjet alkoholem, prosím, já tak bohužel ze zdravotních důvodů činit nemohu a i když mi to zdravotní stav umožňoval, nikdy jsem se neopil, to je asi další rozdíl, protože zmazat se jako dobytek umí každej blbec.
Blbec, který se snaží omlouvat něčí neschopnost hraničící až s ignorantstvím je u mne ignorantský blbec!

Rohatej:
Dobře, dejme tomu, i když u těch ostatních jsou to ojedinělé pokusy a opravdu za nic nestojí, žádná delší série(více než dva tituly po sobě jdoucí) tam snad není, pokud jsem někde něco nepřehlédl, takže to ani nepočítám.
ObrázekObrázek
KingFrame
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod jiklobka » 14 led 2012 20:57

Jinak zajímavý mi třeba příjde, že další generace FS postrádá slovo simulátor (tzn. MICROSOFT FLIGHT), zajímalo by mě co tím chtějíí naznačit a proč to není např. FS12.
jiklobka
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Fantomas007 » 14 led 2012 21:03

No tak klid, dost bylo urážek :)

Pokud můžu přidat svůj názor:
Simulace nemusí nutně znamenat přesné napodobení skutečnosti. Simulace má skutečnost jen napodobit, v tomto případě napodobit nějaký proces. Proces převozu zboží z bodu A do bodu B. Takže ať se vám to líbí nebo ne, ETS simulátor je. Sice plně nesimuluje fyziku, ale simuluje ji. Dokud tak nebudou ty kamiony létat, simulátor to je. Dokud kamion nebude plavat vesmírem skrz černé díry nadsvětelnou rychlostí, simulátor to je.
Navíc, cílem SCS není a pravděpodobně ani nebude dělat takové hry, jaké si představujete. Patří k tomu typu vývojářů, který se snaží oslovit co nejvíc lidí. Četli jste někdy komentáře u jejich videí na Youtubu nebo na jejich blogu? Za to co dělají, jim fanoušci líbají ruce. Pro takové lidi to oni dělají. Pro co nejvíc takových lidí. Kdyby z toho udělali super vychytaný nejrealističtější simulátor všech dob, tak tím nezaujmou tolik lidí.
ETS je pořád hra. Hra, která spadá do žánru simulátor. To co popisujete, to jsou simulátory, které bych nenazýval hrou.
Obrázek
Fantomas007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Najlvin » 14 led 2012 21:04

KingFrame, promiň, ale o jakých chybách to tu mluvíš? Hry od SCS vždy fungovaly, jak měly, na rozdíl od her jiných výrobců. Nikdy jsem s nimi neměl žádné problémy. Navíc jako jedny z mála dostávaly zdarma různá rozšíření, což se v současné době taky moc nevidí. Rozhodně mi to jako neschopnost autorů nepřijde... Co se týče ETS2, v tomto směru je jasně viditelný pokrok kupředu i snaha zdokonalit herní mechanismy po všech stránkách. Tak co se ti zase nelíbí? Hru jsi ještě ani nehrál a už tu z autorů opakovaně děláš blbečky, což se mi teda opravdu nelíbí…

Apropo, nikdo po tobě přece nic platit nechce – každý má možnost si před koupí hry vyzkoušet demo nebo si přečíst recenze, aby se rozhodl, zda má či nemá smysl si hru pořídit. Sorry, ale tvoje argumenty jsou fakt trochu scestné a obviňování druhých z neschopnosti není zrovna teď na místě. Jestli je tu někdo neschopný, tak leda akorát ty, že nechceš pochopit, jak se věci mají. Ono se totiž vždycky strašně snadno kritizuje, ale udělat v dnešní době dobrou hru je z nesčetných důvodů daleko těžší a složitější, než se ti na první pohled může zdát.

Hele, bydlíš v Praze. Nikdo ti nebrání, abys osobně zašel do SCS a řekl jim svůj názor pěkně z očí do očí. Když máš tolik připomínek k týmu a jejich práci, najít si jejich adresu není tak těžké ;-) Pak bych k tobě choval daleko větší respekt, než když tu jen křičíš a nadáváš, jak všechno stojí za hovno. To totiž nic nevyřeší. Kecat umí každý blbec, ale jednat – jo to už není jen tak. Lepší je přece pomlouvat někoho za zády, než se třeba pokusit o řešení. Ale to je fuk…

Abych to tak nějak na závěr shrnul, problém je v tom, že každý od těchto her čeká něco trochu jiného. Někdo chce dobrou hratelnost a zábavu, jiný zase dokonalou simulaci a realističnost. Každý by si proto měl vybírat hry podle toho, co preferuje, a ne sáhnout hned po všem, co se objeví na trhu a pak brečet nad tím, že to není podle jeho představ. Jestli se vám ETS2 nelibí, nikdo vám ten názor nebere. Zjevně to není hra určená pro vás. Ale hned kvůli tomu nadávat autorům do blbečků a podobně, to je teda fakt ubohost.
Naposledy upravil Najlvin dne 14 led 2012 21:11, celkově upraveno 1
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2