TOPlist

Euro truck simulator 2

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: Euro truck simulator 2

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 11:52

Ty ses ho ptal???:) Dobře.. Knoflík jak zapnout pc, jak si přečíst email apod. neznamená, že je programátor a že si může dovolit jim "definovat" fyziku...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Rohatej » 14 led 2012 12:12

Taxi hoď jeho jméno do Gůglu, ono Ti to taky něco poví. Ale pochybuju, že by po něm chtěli práci při "psaní" fyziky. Prostě jim akorát bude říkat tohle dělá, tohle nedělá, takhle se to má chovat při takový a takový rychlosti. Proč v tom pořád něco hledáš, abys nakonec mohl říct, že to SCS prostě poserou?
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 12:23

U simulatoru hnedám všechno...Bude se to jmenovat Euro truck hračička, tak já budu spokojen a možná si půjdu koupit fixy a pastelky, abych si ty omalovánky s chutí mohl omalovat taky:) Ale to bych si spíš rozestavěl po kobercu angličáky a zavzpomínal si na dětství:) Pohybem chování je to defakto stejný:)
Ale už sem říkal, že su vážně na to zvědavej, jo a těším se trochu....jenže ta poslední videa kdy se má za to, že už by se postupně měla hra dokončovat, mě děsí..Tam vidím ještě práce na rok...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod KingFrame » 14 led 2012 14:24

Rohatej:
.....abys nakonec mohl říct, že to SCS prostě poserou?.........Když se podíváš co zatím předváděli a jakým způsobem se vyvíjeli například v případě 18WoS: PttM přes Haulin, AA k ETS, GTS a bůhví ještě čemu tak tam je bohužel patrné jedno, cokoli dobrého se v předchozím díle objevilo, v dalším už zase nebylo a bylo to čím dál více vzdálené reálnému životu. Takže se nesmíš divit, že na ně s Pallem máme stejný názor. Vzpomeň si co bylo keců o tom jak v ETS bude i Praha a nakonec to dopadlo jak, vůbec, jak tam vypadala ostatní města, děs a hrůza. Projdi si komentáře k videím, na blogu a zase se opět motáme kolem toho, že vyjma desítek zpovykanců, kteří se třikrát udělali u videa, které nemusí vůbec nic znamenat se tam najde pár dobrých postřehů, že tahač má opět akceleraci rovnající se div ne F1 a poskakuje to jako pingpongový míček, k tomu se jaksi chlapci vyjádřit ani neumí nebo nechtějí. Ostatně, kolikrát dostávali v dřívějších dobách nabídku na "poradenství", to bylo keců od Šebora jak toho využijí a co udělali? Najmou si nějakého Štalmacha, který jak vidno, tak jim je zatím platný jako mrtvému zimník, pokud se tedy potvrdí to co říká Pall, že to vypadá jako před dokončením, což mne tedy osobně děsí také. Ano, pravda, jejich prachy, když je chtějí někomu dávat de facto za nic, jejich věc? No ani moc ne, protože oni to pak přenesou do ceny toho "výrobku" a může se stát, že to bude neprodejné. A propo, nikde jsem neviděl jak by měl vypadat editor a jaké nástroje k tomu dodají, jestli ten editor bude opět tou samou parodií jako známe, tak to rovnou můžou odpískat.
ObrázekObrázek
KingFrame
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 14:42

Kingu. Ale zas 18Wos bych sem úplně tak netahal... Tam určoval pravidla Valusoft a SCS byli jejich poskoci... Dejme tomu od doby ETS je to v jejich režii.. Kromě 18 WoS: ET
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod KingFrame » 14 led 2012 14:52

Pall:
To je pravda, ale pak v tom případě to pro celo SCS vyznívá ještě hůře, jakmile začali dělat něco sami, bylo zle, to je dost hrozný.
ObrázekObrázek
KingFrame
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Najlvin » 14 led 2012 18:12

Tvl. co byste ještě chtěli? V SCS vždy dělali, dělají a budou dělat zejména "hry" pro hráče, ne pro nějaké fanatiky do fyzikálních modelů jako jste vy dva. Možná to nedělají zrovna dle vašich představ, ale dělají to jak nejlíp umí a snaží se v tom zdokonalit. Fanoušci tahačů můžou bejt jen rádi, že tu někdo takový vůbec je. Co já bych dal za to, kdyby takhle někdo udělal alespoň jedinou hru s tramvajemi nebo trolejbusy - zlatem bych je platil... Toho se ale bohužel nedočkám asi nikdy...
Vám dvoum se ovšem nikdy nikdo nezavděčí. I kdyby to po fyzikální stránce dopadlo dobře, zas se vám nebude líbit tohle nebo tamto a budete nadávat dál... Takto nehrajte - nikdo vás do toho nenutí... Sami jste nikdy žádnou hru neudělali, máte jen hubu plnou keců. Pořád se jen do autorů navážíte, jací jsou neschopní idioti, a přitom o problémech vývoje her nevíte lautr nic. Je mi z toho smutno. Mít takovou odezvu jako od vás dvou, už dávno bych se na tenhle žánr vykašlal a šel dělat něco jinýho. Ať si třeba slintáte jen nad obrázky...
Sorry ostatním, že jsem to tu řekl takhle na rovinu, ale už mě vážně tyhle dacanský příspěvky rozčilují. Já vždy rád ocením každou snahu, pokud to není doslova nějaký propadák. Ale to se u her od SCS ještě nikdy nestalo. Až se tu vážení pánové Pall a KingFrame pochlubí se svojí vlastní hrou, rád ji ocením taky, pokud by vůbec dosáhla takové urovně jako hry od SCS. Dost totiž o tom pochybuju.... :cry:
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 18:30

To těžko...Já nejsu programátor, vývojář apod. Jen vím jak se to má chovat....
Už po X té tu říkám že mě sere ten název a nebo vydávání hry za to co není!!! S toho celého to pramení...
Uplácám z hlíny prsten, malou vrstvičkou potřu zlatem a budu Ti to prodávat za pravé full ryzí zlato.... a nebo si chcu koupit 4 stopé vozidlo dostanu dvoustopé... Ok Tobě to vadit nebude, stačí Tě "opít" rohlíkem, pro mě to znamená lživá reklama a sere mě, já smlyším jen na simy a když s toho vyleze něco jinýho, tak zuřím, že mě okradli o drahocený čas, protože zbytek než-li sim mě nezajímá...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Najlvin » 14 led 2012 18:43

Palle, a jak jinak chceš nazvat hru, která se snaží něco simulovat, ať už jízdu kamionem, přepravu nákladů, nebo život řidiče? Možná to není dokonalý simulátor, ale simulátor to pořád je. Vhodnější výraz, který by charakterizoval to, co se v té hře dělá, mě ani nenapadá. To že ty pod tím očekáváš něco jiného je tvůj problém, ne autorů té hry...

Ostatně, OMSI má v názvu taky slovo "simulátor", a když se na to podívám z tvého pohledu, má to taky do simulátoru hodně daleko. Vlastně takhle se můžu podívat úplně na všechny hry v tomto žánru a dojdu ke stejnému závěru, protože opravdový "simulátor", který by si to označení vážně zasloužil, dosud nevyšel a jen tak ani nevyjde...

Myslím, že se tu někteří snaží pořád jen dělat z komára velblouda a jsou věčně s něčím nespokojení. Tak to bohužel je a vždy bude. Nikdy se nezavděčíš všem. Jestli ses ale v tomto ohledu někdy cítil být okradený, tak jsi s prominutím vážně idiot, že jsi si předem nejprve nepřečetl nějaké recenze nebo rovnou nevyzkoušel demo. Nikdo tu nechce kupovat zajíce v pytli a spoléhat se jen na název hry je trochu naivní.
Najlvin
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 18:52

Prosím Tě. Já už se odmítám dlouhosáhle zabývat SCS... Neříkat tomu nějak... Euro truck, Euro truck game, Euro trucking... Je mě to fuk a hlavně taky aby v žánru u hry nesmrděl simulator... Pak je mě to fučík, takovou hru absolutně nezaznamenám a máte tam v tom krcálku u SCS pokoj:)
Ale vyšel...iRacing...Můžeš zkusit, ale asi jen tak nevyjedeš z boxů (podle toho na co si zvyklý hrát 100% ne)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2