od KingFrame » 13 led 2012 23:53
Tak, aby v tom nebyl Pall sám, tak já budu "hučet" taky. Určitě je tam vidět posun kupředu(zpátky ni krok, i když u SCS by se nebylo čemu divit, několikrát už to předvedli), zatím je z videí vidět, že se vylepšila krajina, dejme tomu, že i modely tahačů vypadají k světu, ovšem zatím nevíme jak budou vypadat návěsy. Dobrá věc je určitě použití konfigurátoru pro úpravu a vylepšení vozidel, co je pro mě parádní je možnost vybrat si okamžitě verzi 4x2, 6x2 a 6x4, vysoká nízká kabina atd. Ale když se podívám na rádoby předvedení fyziky tak to si ze mě SCS asi dělá regulérně prdel. A jestli si panáčkové z SCS myslí, že někomu imponuje nějaký Štalmach, tak asi takhle. Žádný zkušební nebo testovací jezdec by se s nějakým SCS nezatěžoval a to z velice jednoduchého důvodu, takový člověk se platí zlatem a nemá na to, aby někomu dělal nějaký dozor čas díky pracovnímu vytížení, čili nabízí se minimálně dvě varianty, buď to byl testovací řidič asi jako já ministr vnitra a nebo se ho někdo potřeboval zbavit, soudě podle toho, že ta fyzika vypadá i přes to, že na to měl dohlížet i takový "odborník" tak jak vypadá to vidím na kombinaci obou, je levej jako turecká šavle a někdo se ho rád zbavil a ta banda ignorantů si myslela bůhví jak jim to nepomůže když jim bude dělat poradce. Nebo je tu ještě jedna možnost, oni si ho sice jako poradce najali, všichni o tom vědí, ale jeho tam s nějakou radou nebo postřehem ještě nikdo neviděl a neuvidí, klasika v našich zeměpisných šířkách dost rozšířená.
Že jsme zatím neslyšeli žádné zvuky v tom má Pall také pravdu, běhá mi mráz po zádech z toho kdyby to mělo být ozvučené tak jako zatím ta banda blbečků kolem Šebora předvádí, to pak shazuje všechno ostatní. Nikdo neví kdy to vyjde, všechno jsou jen dohady a může to také dopadnout jako RnR, ale nakonec, uvidíme, třeba to bude příjemné překvapení, Faktem je, že jsou i mnohem horší věci které nesou označení simulátor a tam by člověk opravdu blil.