TOPlist

Euro truck simulator 2

Zvláštně vyhrazené forum pro hru ETS2, ostatní volná diskuse níže.
Pravidla fóra
Screenshoty vkládejte do spoileru pomocí ETS2OBR!

Re: Euro truck simulator 2

Příspěvekod Jurajs_89 » 13 led 2012 22:23

Velice zajímavé, ty zrcadla jsou pěkný, ale uvidíme co fyzika. Radši grafiku OMSI (žádný zázrak), ale o to kvalitnější fyzikální model i model AI.
Jurajs_89
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 13 led 2012 22:29

Já že něco s fyzikou udělali viz. Magnum >>> http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... oahKhiP20s , ale spíš to vypadá, že se někdo s tím magnumem snažil jet tak, aby to fyzikálně vypadalo... Ten Mecan mě to zas vyvrací

Mimochodem do týdnu X videí... SCS rapluje :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pxLX8KW7rQ
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... om99CHfF14
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... BqUlJNjsEM
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Rohatej » 13 led 2012 22:54

Anebo maj hotovo a představujou auta.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Jurajs_89 » 13 led 2012 23:06

A kdyže to má vyjít?
Jurajs_89
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 13 led 2012 23:10

Růžo...Tak jestli toto má být konečná fáze, tak to si mě tedy potěšil...Tu fyziku furt vidím hotovou tak na 5%.... Ta videa tedy dělají hlavně kvůli licencím a když už to dělají, tak to škrábnou i veřejnosti... Zatím sem neslyšel zvuk ze hry... Kdy to má vyjít to netuším...Ten jejich blog jen tak proletím a nazdar...
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Rohatej » 13 led 2012 23:21

Ty budeš hučet pořád. smiř se s tím, že to super nebude, ale bude to určitě lepší, než když předtím. ;) Ale říkali, že to má vyjít snad někdy na jaře?
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod KingFrame » 13 led 2012 23:53

Tak, aby v tom nebyl Pall sám, tak já budu "hučet" taky. Určitě je tam vidět posun kupředu(zpátky ni krok, i když u SCS by se nebylo čemu divit, několikrát už to předvedli), zatím je z videí vidět, že se vylepšila krajina, dejme tomu, že i modely tahačů vypadají k světu, ovšem zatím nevíme jak budou vypadat návěsy. Dobrá věc je určitě použití konfigurátoru pro úpravu a vylepšení vozidel, co je pro mě parádní je možnost vybrat si okamžitě verzi 4x2, 6x2 a 6x4, vysoká nízká kabina atd. Ale když se podívám na rádoby předvedení fyziky tak to si ze mě SCS asi dělá regulérně prdel. A jestli si panáčkové z SCS myslí, že někomu imponuje nějaký Štalmach, tak asi takhle. Žádný zkušební nebo testovací jezdec by se s nějakým SCS nezatěžoval a to z velice jednoduchého důvodu, takový člověk se platí zlatem a nemá na to, aby někomu dělal nějaký dozor čas díky pracovnímu vytížení, čili nabízí se minimálně dvě varianty, buď to byl testovací řidič asi jako já ministr vnitra a nebo se ho někdo potřeboval zbavit, soudě podle toho, že ta fyzika vypadá i přes to, že na to měl dohlížet i takový "odborník" tak jak vypadá to vidím na kombinaci obou, je levej jako turecká šavle a někdo se ho rád zbavil a ta banda ignorantů si myslela bůhví jak jim to nepomůže když jim bude dělat poradce. Nebo je tu ještě jedna možnost, oni si ho sice jako poradce najali, všichni o tom vědí, ale jeho tam s nějakou radou nebo postřehem ještě nikdo neviděl a neuvidí, klasika v našich zeměpisných šířkách dost rozšířená.
Že jsme zatím neslyšeli žádné zvuky v tom má Pall také pravdu, běhá mi mráz po zádech z toho kdyby to mělo být ozvučené tak jako zatím ta banda blbečků kolem Šebora předvádí, to pak shazuje všechno ostatní. Nikdo neví kdy to vyjde, všechno jsou jen dohady a může to také dopadnout jako RnR, ale nakonec, uvidíme, třeba to bude příjemné překvapení, Faktem je, že jsou i mnohem horší věci které nesou označení simulátor a tam by člověk opravdu blil.
ObrázekObrázek
KingFrame
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Bosko » 14 led 2012 11:21

Jurajs_89 píše:A kdyže to má vyjít?

má to vyjít do června podle oficiálního emailu z SCS
Obrázek
Obrázek
Bosko
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Pall » 14 led 2012 11:39

Kingu. Ještě je tu jedna varianta. A to zaznělo v gamepage. SCS se chce bláhově v budoucnu vrhnout na pole trenažérů (rádoby...) A tady právě tá spolupráce s tím "testérem" může být ten pravý důvod proč... Samozřejmě testér je real šovc... On může mít pysky na to jak se to chová, ale co zmůže??? On vůbec nemusí umět pracovat s PC... Pro něj to může být stejnej spotřebič stejně jak mikrovlnka... Taky to v jeho profesi po něm nikdo nechce (nebo nemusí chtít)... Když řekne všechno špatně, tak to je asi tak jediné co k tomu tak může říct:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Rohatej » 14 led 2012 11:48

Pokud máš na mysli toho Štalmacha, tak pro něj PC nebude jen "mikrovlnka".
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

PředchozíDalší

Zpět na American / Euro Truck Simulator 2