3527: Ne, vývoj mapy se rozhodně nezastavil, jen je teď málo času, ale snažím se, co to dá. Jinak když bys měl k dispozici to hlášení, docela by mi to pomohlo, když ne, budu si ho muset obstarat sám.
Sluggy: Mezi Fgn a Košickou je celý úsek ve stoupání, je to optický klam
12, 24, 26, 13, 25, 500, 600 a 700(imaginární linka) a k tomu alespoň 1 noční linku.
Jinak, děkuji jak za kladné hodnocení, tak i za kritiku. Jsem rád, že někoho vůbec mapa Liberce zajímá a doufám, že se mi to povede udělat v nějakém rozumném čase.
A nyní už přejděme k novinkám:
• Fügnerova - směr Šaldovo Náměstí
• Cesta k Šaldovu Náměstí
• Rozpracovaný úsek (Šal. Nám.) a funkční semafory
• Funkční semafor směr Fügnerova
• Ulice Doktorky Milady Horákové
• Košická
• Zastávka Melantrichova - z autobusu
• Nejhorší křižovatka na modelování - Šaldovo náměstí
• Ulice Dr.M.Horákové - Linky: 24, 26, 13
• Uzavřená benzínová pumpa
Tak snad se Vám budou screeny alespoň trochu líbit.
Jinak, určitě jste si již všimli, že spousta objektů je nereálných. Kdyby měli být všechny objekty reálné, tak bych musel mít tým alespoň 30-ti lidí. Ale jelikož jsem na to sám, tak by to dělali ještě děti, které jsou dětmi mých dětí, kteří jsou ve skutečnosti dětmi dětí mých dětí
Jinak mám v plánu trochu zúžit Fügnerku. Ještě bych potřeboval poradit s křižovatkami, abych věděl, jak se tvoří, kdyby byl někdo ochotný, může mi napsat do PM, alespoň krátký návod. Byl bych mu vděčný, protože je tam dost AI chyb, když semafory apod. tvořím pouze s pomocí těch AI kostek. Děkuji předem.
P.S.: Kritiku sem!