vonH píše:Zkus kruger hofko
Bohužel pořád to samé. Tohle má být linka 407 spoj 19 a stejně zůstanou uvnitř... Do Zlína ani nemá cenu s tím jezdit, od Rokytnice dál už by se nikdo další nevešel a ani na konečné bych se jich nezbavil.
Jinak nepodělil by se někdo s rekreačním hráčem o ten upravený soubor sound.cfg se zesíleným zvukem motoru v interiéru ? Já jsem si to asi nějak rozhodil a při startování slyším uvnitř zvuk chcípání... Dále by podle mě zasloužil zesílení i zvuk směrovek.
Jinak ten vůz podle mě za zakoupení stojí, vyhozených 18€ do luftu to určitě nebude. Má svoje nedostatky, ale myslím, že se to povede vyladit. Snad se o to CS komunita postará vzhledem k rozšířenosti tohoto typu vozu na našich cestách. A ten model je opravdu nádherný. Mě jenom trošku zklamal počet setvarů, doufal jsem, že bude možné si "svého Krocana" naspecifikovat mnohem konkrétněji.
Automatickou spojku nepoužívám, ale v chování převodovky určitě rezervy jsou. Spojka na mě dost prokluzuje, moc se mi nezdá to zpřevodování a ani přidělení zvukových hladin vzhledem k otáčkám na otáčkoměru. Naprosto špičkově je podle mě v tomto ohledu zpracovaná Martyho 954, bylo by fajn, kdyby se povedlo to do Crosse implementovat, to zpřevodování šestikvaltu bude asi podobné.