TOPlist

[RELEASED] Irisbus Intercity Pack

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: [RELEASED] Irisbus Intercity Pack

Příspěvekod BusákCZ » 08 pro 2020 14:22

stefco píše:Myslím si, že to chcelo ešte s vydaním počkať, ale predpokladám, že vydavateľ tlačil na termín a tak sa busy nestihli poriadne odskúšať.

Přesně no.
BusákCZ
Člen
Člen

Příspěvekod philipes1471 » 08 pro 2020 17:03

Zdravím, uvažujem nad kúpou addonu, vedeli by ste niekto povedať, či majú tie busy všetky naskriptovanú aj automatickú spojku pri manuálnej prevodovke a ako sa celkovo tá prevodovka chová? Chcel by som mať istotu že nevyhodím 18€ len tak do luftu :D
philipes1471
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod cmlc » 08 pro 2020 19:20

vonH píše:Zkus kruger hofko

Bohužel pořád to samé. Tohle má být linka 407 spoj 19 a stejně zůstanou uvnitř... Do Zlína ani nemá cenu s tím jezdit, od Rokytnice dál už by se nikdo další nevešel a ani na konečné bych se jich nezbavil.

Jinak nepodělil by se někdo s rekreačním hráčem o ten upravený soubor sound.cfg se zesíleným zvukem motoru v interiéru ? Já jsem si to asi nějak rozhodil a při startování slyším uvnitř zvuk chcípání... Dále by podle mě zasloužil zesílení i zvuk směrovek.

Jinak ten vůz podle mě za zakoupení stojí, vyhozených 18€ do luftu to určitě nebude. Má svoje nedostatky, ale myslím, že se to povede vyladit. Snad se o to CS komunita postará vzhledem k rozšířenosti tohoto typu vozu na našich cestách. A ten model je opravdu nádherný. Mě jenom trošku zklamal počet setvarů, doufal jsem, že bude možné si "svého Krocana" naspecifikovat mnohem konkrétněji.

Automatickou spojku nepoužívám, ale v chování převodovky určitě rezervy jsou. Spojka na mě dost prokluzuje, moc se mi nezdá to zpřevodování a ani přidělení zvukových hladin vzhledem k otáčkám na otáčkoměru. Naprosto špičkově je podle mě v tomto ohledu zpracovaná Martyho 954, bylo by fajn, kdyby se povedlo to do Crosse implementovat, to zpřevodování šestikvaltu bude asi podobné.
Přílohy
20201208180130_1.jpg
Obrázek
cmlc
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod stefco » 08 pro 2020 20:56

Skúšal som prevetrať CW 12 na Vsetíne a nemal som žiadny problém aj keď verziu 12,8 som ešte neskúšal. U iných busov Ti to nerobí? Logfile nič nezvyčajné nehlási?
Inak automatickú spojku síce nepoužívam, ale naskriptovaná je.
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter

Příspěvekod cmlc » 08 pro 2020 21:51

Všechny ostatní vozy na Vsetíně fungují normálně a naopak Cross na jiných mapách taky.
Přílohy
logfile.txt
(283.66 KiB) 216 krát
Obrázek
cmlc
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod stefco » 08 pro 2020 22:20

Podľa toho logu by som Ti odporúčal prepracovať si AI list, pretože Ti to vyhadzuje kopu chýbajúcich vozidiel.
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter

Příspěvekod Jouzzy » 08 pro 2020 22:24

Všimol som si, že na Recreo 12.8M Manual cestujúci nevystupujú cez zadné dvere, ale vedľa cez "stenu" busu a okno pri vodičovi sa neotvára, teda nefunguje animácia presnejšie.
Jouzzy
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod okoun » 08 pro 2020 22:25

Tak tak, ten addon určitě nestojí za ty prachy. Je to jeden z těch méně průměrných placených addonů.
okoun
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod cmlc » 08 pro 2020 22:37

stefco píše:Podľa toho logu by som Ti odporúčal prepracovať si AI list, pretože Ti to vyhadzuje kopu chýbajúcich vozidiel.

Já už tohle neřeším. Hlavně, že to nějak běhá. :lol:
Obrázek
cmlc
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod wooderCZ » 09 pro 2020 03:54

Pokud se vám model zdá předražený nebo nepovedený, nekupujte ho. Každopádně pravidlo č. 1 je stále v platnosti.
Obrázek
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla