Asi to znaj všichni, co se hrabou v editoru, ale trochu to přiblížim i těm, co se jen "vozí"..
Tohle se mi stalo jen za poslední dva týdny! Člověk si chce po roce přidat tiles směr Křimice, ale záhadně jsou všechny nové aerials bílé

Když po dvou dnech najdu chybu a napravím jí, zjistím, že se fotomapy za rok zaktualizovaly tak, že se posunuly

pak vytvořím za cca 30 hodin čistého času ve skp dvě křižovatky, které nakonec asi tak desetkrát předělávám a naklápím. Po pár dnech konečně s radostí přidám semafory, jenže náhle při kliknutí na "parent to", Omsi ráčí zahlásit "fehler bei..." a půlka mapy zmizí!

..Takže další den strávím místo válení se u vody hledáním chyb, které jsem ani nezavinil.. A takhle to jde do nekonečna.. Třeba z ničeho nic se změní na rondelu terén a čtyři hodiny ho vracím do původního stavu..
Jo, fakt Omsi miluju, ale ujišťuji, že tohle dostavím..

Ne nadarmo jsem nad tím zdarma strávil stovky hodin.. Ale i přes to všechno nyní funguje tak, jak má

Autobusy končí v zastávce U Apolla a dál budu silnici stavět, až mapy.cz nebo google zaktualizují fotomapy na aktuální rok, bo kruhák v Křimicích, atd..

PS: Až nebude tak hezky, vyrazím nafotit ty cigánský baráky v Husovce, tak držte palce, ať nedostanu přes držku.