TOPlist

[WIP] Plzeň - OMSI 2

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: [WIP] Plzeň - OMSI 2

Příspěvekod -tomas001- » 06 srp 2015 12:54

Krása. Super práce. ;)
Obrázek
Renault Citybus 12M 2070.205
ev. č. 3270
AKA 82-31
9.8.2000 - 17.4.2019
-tomas001-
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod johny512 » 31 srp 2015 23:59

Asi to znaj všichni, co se hrabou v editoru, ale trochu to přiblížim i těm, co se jen "vozí"..
Tohle se mi stalo jen za poslední dva týdny! Člověk si chce po roce přidat tiles směr Křimice, ale záhadně jsou všechny nové aerials bílé :-) Když po dvou dnech najdu chybu a napravím jí, zjistím, že se fotomapy za rok zaktualizovaly tak, že se posunuly :) pak vytvořím za cca 30 hodin čistého času ve skp dvě křižovatky, které nakonec asi tak desetkrát předělávám a naklápím. Po pár dnech konečně s radostí přidám semafory, jenže náhle při kliknutí na "parent to", Omsi ráčí zahlásit "fehler bei..." a půlka mapy zmizí! :D ..Takže další den strávím místo válení se u vody hledáním chyb, které jsem ani nezavinil.. A takhle to jde do nekonečna.. Třeba z ničeho nic se změní na rondelu terén a čtyři hodiny ho vracím do původního stavu..
Jo, fakt Omsi miluju, ale ujišťuji, že tohle dostavím.. :) Ne nadarmo jsem nad tím zdarma strávil stovky hodin.. Ale i přes to všechno nyní funguje tak, jak má :-) Autobusy končí v zastávce U Apolla a dál budu silnici stavět, až mapy.cz nebo google zaktualizují fotomapy na aktuální rok, bo kruhák v Křimicích, atd.. :-)
Bezejmenný88.jpg
Bezejmennývcx.jpg
Bezejmennýkk.jpg

PS: Až nebude tak hezky, vyrazím nafotit ty cigánský baráky v Husovce, tak držte palce, ať nedostanu přes držku. ;)
johny512
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod shitman » 01 zář 2015 01:36

parádne, palce určitě držím, hlavně at s tím neztrácíš nervy a vydržíš až do hořkého konce :)
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Solaris 28Tr » 02 zář 2015 09:54

Ježišmarjá tak tohle bych nedokázal. Buď bych já, nebo PC letěl oknem ven a za hlasitého nadávání :D :D :D Tak držím palce ať to dotáhneš do konce!!
Solaris 28Tr
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod MarekZ » 02 zář 2015 13:52

Ale, no.. veď to nevyzerá nejako dobre. Vyzerá to priam excelentne! 8-) Držím ti palce s tvorbou, editor je plný chýb (ako celé OMSI) a práca v ňom je občas fakt boj proti nervom. :D
MarekZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod metropol » 03 zář 2015 22:26

Och bože, pre Omsi jak typické. Doteraz nemôžem zabudnúť, ako mi zmizli 4/5 mapy Nimnice... :|
metropol
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod johny512 » 22 lis 2015 19:23

Zdravím, nedávno jsem zkouknul v Google Earth fotomapy a zjistil, že jsou konečně aktuální (kruhák v Křimicích, křižovatka Regensburská_Chebská, atd atd), takže jsem se vrhnul do práce a dokončil celou trasu z Vinic až do Křimic. :) Jediné, co mi chybí jsou místy vodorovné značení, ale to bude co nevidět. No a pak bych rád nějakého pomocníka, kdo mi pomůže nafotit objekty mezi centrem a Křimicema, tak dobrovolníci, hlaste se přes SZ! :D Přináším pár screenů.
Bezejmenný01.jpg
1) křižovatka Vejprnická_Křimická

Bezejmenný02.jpg
2) zastávka U Apolla

Bezejmenný05.jpg
3) Pošta Logistika

Bezejmenný08.jpg
4) kruhák v Křimicích

Bezejmenný12.jpg
5) konečná Křimice

V současné době pracuji na tvorbě AI a potřebuji od Vás všech rady, abyste i Vy měli celou mapu snad co nejdříve - AI vždy jednu zastávku vynechá - nejprve zastaví, pak ne, pak ano, pak ne a takhle až donekonečna. Nějaké návrhy, čím to může být? Errory ve splines ani v JŘ nejsou, je to správně podle skutečnosti.
johny512
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod Deiv » 22 lis 2015 19:28

No, místy mi ty silnice přijdou úzký. Například pokud by se z točny co je na posledním obrázku vyjíždělo doleva, tak to bude asi hodně zajímavé.... Jinak pěkné :D
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod vojtacapek » 22 lis 2015 19:50

O zastavení rozhodujou profily jř
Obrázek
Always = Vždy (autobus vždy zastaví)
Never = Nikdy (autobus nebude zastavovat)
Wait on dep. time = Čekání na odjezd dle JŘ (Autobus při větším nadjezdu zastaví a vyčká pravidelného odjezdu)
Alw. + Wait dep. t = Vždy + čekání na odjezd dle JŘ (Autobus vždy zastaví a vyčká odjezdu dle JŘ)
(Text a obrázek od Trolejbusáka)
vojtacapek
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod johny512 » 22 lis 2015 20:02

To vím, s tím už jsem si dával práci snad nějakých 30 hodin. Vyzkoušel jsem všechny možnosti, to musí být v něčem jiném.
johny512
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor