Síce som zatial žiadnu vlastnú mapu nepostavil a nechcem rýpať, po prejdení pár liniek mi došlo zopár vecí; treba to brať ako konštruktívnu kritiku:
- terén celkovo, páčia sa mi prevýšenia, serpentýny na Police Rynek, aj výjazd smer Podborz, ALE všetko to pôsobí strašne genericky, tráva je proste plácnutý layer zeleného volačoho, trávy nikde, stromov veľa, velké volné priestranstvá; nemá to dušu, nemá to nič čo by zaujalo, nič polského, generické domy, rovnaké kríky vedla seba pozdĺž XY kilometrov, žiadne patníky, smer od Kollataje na podborz od ronda rovnaké budovky s rovnakými nápismi naplácané vedla seba - chcelo by to niečo a lá Walbrzych, Moges, Szombathely...inšpirácie je dosť
- páči sa mi Štetín ako mesto/pôvodná mapa/Polsko tak si niečo naštudujem; linky sú síce robené podla reálnej predlohy to kvitujem, ale pokial máme zastávku Ogrudy tak tam chcem vidieť záhradky, nie plac jak Champs Elyseés, na zástávke Osiedle chcem vidieť sídlisko (najlepšie bez nemeckých architektonických skvostov) inak tie zastávky nemajú zmysel, takisto ako zopár zastávok uprostred ničoho; tí ľudia majú zrejme dôvod tam vystúpiť, uprostred kopca medzi ničím a ničím by som asi nemal žiadny (smer podborz, do kopca); Osiedle Chemik je jedno nákupné centrum (rovnaké ako máme na Placi Rodla!!

)
- aj u nás má každá štvrť niečo svojské, ani tu by tomu nemalo byť inak, mestské časti ako Goclaw, Skolwin majú svoj ráz, Goclaw ako železničný uzol, Skolwin ako bývalá pridružená obec, kostoly atď.; máme Google Streetview tak to využime; páči sa mi okolie Polic, hlavne sídlisko, jazero, ale zas, chýba tomu niečo... pripomína mi to Kuchajdu v BA
Beztak, ďakujem za fajn nápad na rozšírenie už i tak skvelej mapy, dúfam že aj viacerí sem napíšu svoje nápady (nebudem zakladať tému v hodnoteniach)