TOPlist

Fiktiv Szczecin V2.11.115 [FIX 11.05.2019]

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Jak hodnotíte mapu? (Berte prosím v potaz, že mapa byla vytvořena 3 roky nazpět)

Vynikají
31
57%
Dobrá
20
37%
Průměr
1
2%
Mohla by být o něco lepší
2
4%
Odpad!
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 54

Re: [OMSI2] Fiktivní Štětín

Příspěvekod amerikas » 15 črc 2015 19:10

aha škoda,nicméne dekuji
amerikas
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod TramM » 16 črc 2015 09:19

Narazil jsem na něco co mi přijde jako drobná chybka. U mě, pokud jsem zapnul mapu občas (ale většinou ne) se opět nenačetly linky tří číselné řady. Bylo to tím, že jsem změnil ailist na Solarisy. Takže pokud máte jiný ailist a nenačítají se linky XXX zkontrolujte jestli vše sedí s původním AI listem. Hlavně řádky:

[aigroup_depot]
SPPK Police_kloub nebo SPA Klonowica_kloub apod.
Fiktiv Szczecin
Obrázek
TramM
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod pavliikcze » 03 srp 2015 18:37

Ahoj, mám takový problém, snažil jsem se to tady najít, ale nenašel jsem. Postahoval jsem mapu, všechno naprosto v pohodě, akorát na panelech autobusech se mi neobjevuje nic. Ani na AI ani na mém, nastavím linku, zastávky jdou normálně přetáčet, hlášení okay, ale panely černé a nic. Jde to něják vyřešit prosím?
pavliikcze
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod johny_s » 03 srp 2015 20:30

Řekl bych, že ti chybí fonty. :D
Geronimo
johny_s
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod pavliikcze » 04 srp 2015 08:11

Nechápu, do doby než jsem nainstaloval mapu Fiktiv Štětín vše fungovalo, ale teď, když nastavím linku na jakékoli mapě, tak se prostě na panelu nic neukáže. Zkoušel jsem dát fonty ze složky s mapou opět do slložky s hrou ale nepomohlo. Nevítě co s tím prosím? ;) :D
pavliikcze
Nový člen
Nový člen

[OMSI2] Fiktivní Štětín v1.2

Příspěvekod TheFloxiCz » 19 srp 2015 20:08

===================
Novinky v1.2
===================
- Oprava bugů
- Dočasně vypnuty speciální linky "F" a D
- Drobné úpravy
- Vylepšeno hned několik zastávek
- Přidána chybějící navigace (107)
- Nový JŘ linky 87 a 102
- Oprava AIlistu (SU12/18)

MEGA: DOWNLOAD
MEDIAFIRE: DOWNLOAD

Ke spuštění je potřeba mít verzi 1.0.!

===================
Děkuji uživateli kotva1000, za krásné plánky Fiktivního Štětína. Podívat se na ně můžete zde: Denní linky, noční linky, speciální linky
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen

Re: [OMSI2] Fiktivní Štětín V1.2

Příspěvekod hrvat171 » 02 lis 2015 23:03

Síce som zatial žiadnu vlastnú mapu nepostavil a nechcem rýpať, po prejdení pár liniek mi došlo zopár vecí; treba to brať ako konštruktívnu kritiku:
- terén celkovo, páčia sa mi prevýšenia, serpentýny na Police Rynek, aj výjazd smer Podborz, ALE všetko to pôsobí strašne genericky, tráva je proste plácnutý layer zeleného volačoho, trávy nikde, stromov veľa, velké volné priestranstvá; nemá to dušu, nemá to nič čo by zaujalo, nič polského, generické domy, rovnaké kríky vedla seba pozdĺž XY kilometrov, žiadne patníky, smer od Kollataje na podborz od ronda rovnaké budovky s rovnakými nápismi naplácané vedla seba - chcelo by to niečo a lá Walbrzych, Moges, Szombathely...inšpirácie je dosť
- páči sa mi Štetín ako mesto/pôvodná mapa/Polsko tak si niečo naštudujem; linky sú síce robené podla reálnej predlohy to kvitujem, ale pokial máme zastávku Ogrudy tak tam chcem vidieť záhradky, nie plac jak Champs Elyseés, na zástávke Osiedle chcem vidieť sídlisko (najlepšie bez nemeckých architektonických skvostov) inak tie zastávky nemajú zmysel, takisto ako zopár zastávok uprostred ničoho; tí ľudia majú zrejme dôvod tam vystúpiť, uprostred kopca medzi ničím a ničím by som asi nemal žiadny (smer podborz, do kopca); Osiedle Chemik je jedno nákupné centrum (rovnaké ako máme na Placi Rodla!! :? )
- aj u nás má každá štvrť niečo svojské, ani tu by tomu nemalo byť inak, mestské časti ako Goclaw, Skolwin majú svoj ráz, Goclaw ako železničný uzol, Skolwin ako bývalá pridružená obec, kostoly atď.; máme Google Streetview tak to využime; páči sa mi okolie Polic, hlavne sídlisko, jazero, ale zas, chýba tomu niečo... pripomína mi to Kuchajdu v BA
Beztak, ďakujem za fajn nápad na rozšírenie už i tak skvelej mapy, dúfam že aj viacerí sem napíšu svoje nápady (nebudem zakladať tému v hodnoteniach)
hrvat171
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod Dawe » 02 lis 2015 23:34

Tak tohle je podle mě jedna z nejlepších konstruktivních kritik, co jsem kdy četl na tomto fóru. Vyjádřené naprosto perfektně. Smekám ;)
Obrázek
Dawe
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod TheFloxiCz » 03 lis 2015 20:23

Ve většině s tebou souhlasím. Tyto chybu jsem uvědomil pozdě. GS jsem nepoužíval, na názvy zastávek nijak nehleděl... "Začátečnická" chyba. Akorát trochu nevím, jak myslíš tuto větu:
hrvat171 píše:tráva je proste plácnutý layer

Textura trávy musí být všude + nejde odstranit.
Díky moc za tvojí kritiku :)
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod hrvat171 » 04 lis 2015 11:29

Ja viem že musí byť, len že je to 1x1 takže to vyzerá kockovato a už to nejde zmeniť, mohla sa tam nechať origi tráva, ale ok. Inak prechádzam ďalšie linky, JŘ je urobený super.
hrvat171
Nový člen
Nový člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor