Já bych taky potřeboval poradit: Když mám na účtu Opravné položky na Dal počáteční zůstatek 90, neočekávaně mi spadne pohledávka v hodnotě 50 (zapíše se na Opravné položky do Má Dáti), proč se dopočítává opravné položka ze současnýho roku pouze do výše opravné položky? Opravná položka má být v konečném zůstatku 150 a kvůli předchozím údajům se uvede pouze 110 a stejně tak i na nákladový účet se uvede na Má Dáti jen 110 místo 150.
mrkvakj píše: príklad 5x-7d+3x+(-1d)= 8x-8d alebo 5x+3+8x=72+2x-6 11x=63
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Já nechápu, proč nemám takovýhle příklady, když už to mám v malíku. Na gymplu jsem se s tím sral a vždycky, když jsem se konečně něco naučil, tak jsme šli dělat něco novýho. Teď se temhle příkladům směju, ale proč je nemůžu mít v testech pořád?
Hlavně proč na základce a střední vymýšlejí na rovnice takové složité počítací metody, když tě v prváku na vejšce naučí Gausse, kterým spočteš soustavu za půl minuty pomocí obyčejnýho sčítání