TOPlist

SOR CN12 + BN12

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: SOR CN12 + BN12

Příspěvekod cmlc » 25 pro 2014 18:02

Mám za sebou kolo na štětínské 58 a půl kola na 63 a Slujdova SORka si mě získává čím dál tím víc. ;) Slujdo, odvedl jsi výbornou práci ! Náročnost modelu výrazně sníží patch od centipede a ostatní věci jsou marginálnosti. 8-)
Obrázek
cmlc
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod VonShark » 25 pro 2014 19:29

Vážení přátelé,

Vím, že tohle bude z většiny offtopic - tímto se omlouvám správcům, ale napsat to sem musím. Slujda pro nás, přes rok a půl, ve svém volném čase, stavil 2 skvělé modely autobusů. Bohužel, po přečtení příspěvků, od momentu vydání, vám musím říci jedno - vy remcalové, STYĎTE SE!. Já tady nebudu vypisovat všechny narážky a jiné, podobné nesmysly, ale utvrdilo mě to v jedné věci a sice v to, že s veškerou tvorbou pro veřejnost, až na pár výjimek - to znamená sem tam nějaký ten repaint, či jednoduchý mód - DEFINITIVNĚ KONČÍM. Nezlobte se na mě, ale že mají modely chyby, nebo jiné nedostatky, jde říci i slušně a ne mít plnou hubu keců stylem "bus okamžitě letí do koše", že? Ani trochu se nedivím, že to zabalil Marty515 - tvůrce bezvadných modelů Karos B951/E a C954/E. Když umíte tak parádně remcat, tak se ukažte a postavte něco, ne? A pak teprve remcejte! Já mám vůči každému tvůrci respekt a vážím si každé jeho tvorby. Pokud vidím něco špatně, slušně na to upozorním a ne, že začnu mít blbý kecy a narážet. Ani v komunitě Trainz tolik delikventů a individuí nepotkávám. Vím, jsou tu mezi vámi i slušní lidé a Vás si vážím, dokážete autorům zvednout sebevědomí.

Slujdo, přeji Ti mnoho úspěchů do Tvé další tvorby a nenech se nikým odradit. Vytvořil jsi skvělé modely autobusů SOR CN/BN 12, modely sice mají pár chyb, není to ale nic, co bys nedokázal opravit, ale řeknu ti tohle - žádný učený z nebe nespadl a i mistr tesař se někdy utne.
ASUS ROG STRIX G16 - CPU: Intel Core i9-13980HX, 2,2@5,6 GHz Turbo, grafika: nVidia GeForce RTX 4070 - 8 GB GDDR6, RAM: 32GB DDR5, HDD: 2x1 TB NVMe SSD ;-)
VonShark
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod DIMI » 25 pro 2014 20:24

Ze své pozice debatu na toto téma směřuji do Odpadu.

Moje poznámka je však ta, že tvorba do OMSI má mnohem větší přesah, než jen jakési nejaktivnější jádro na tomto foru, z určité části složeno z lidí, kteří si až nezdravě potrpí na detailech, zbytečně moc se v nich nimrají a ani za tím nevidí tu práci a čas. Jeden tak autorovi vyčte určitý aspekt, pak přijde dalších pár borců, napíšou to samí znova a znova a znova úplně zbytečně, a aby to nebylo trapný, tak přidají ještě nějakou finesu k tomu. Ti nejteatrálnější hovádka něco o tom, jak to letí do koše, jaké je to pro ně zklamání, apod. Je to zbytečný a z toho by si člověk neměl nic dělat, ani já takové příspěvky neberu na váhu, existujou i divný děti mezi námi, co se těšili na busík, žadonili o vydání a když není takovej, jak se těšili, tak jsou smutní a neunesou to. :´(

Háček je v tom, že to je určitá skupina lidí, která se opakuje. Takže to, že jeden ňouma napíše 7x za dvě hodiny, že je zklamanej, že se nedají upravit textury, že je slujda blbec, nevíte někdo jak upravit textuty, přičemž to vše ani není pravda, neznamená 7x přísnou kritiku. Stejně tak když jeden člověk 4x opakuje to samí pořád dokola, nehledě na to, že dalších 12 lidí to zopakuje taky. Schválně, udělejte někdo statistiku příspěvků, jejich autorů a jejich tematiky.

Co tím chci říct: Skupina "konstruktivních kritiků" resp. remcalů ve stylu -mám právo mít ten bus bez chybičky a dokonalej- je velice početně omezená, v součtu je to maximálně 10% denně aktivních uživatelů fora. Těch nadšených, velice spokojených a spokojených je ale nepochybně řádově víc a bohužel jsou také řádově tišší v projevech a normální v očekáváních, dál je potřeba přičíst tiché členy fora, kteří forum pravidelně čtou a nepřispívají, přiležitostné hráče OMSI, kteří si vytipovávají autobusy a mapy, na forum třeba vůbec nechodí, díky kterým se vracejí do OMSI a především také zahraničí, kde počty stažení jdou taky do tisíců.

Rozhodnout se ukončit tvorbu na základě tak malé skupiny "geniálních" lidí s vlastním názorem, který mají právo vyjádřit a který "má" sloužit k tomu, aby se slujda zlepšil (fakticky má sloužit k tomu, aby si mohli hrát se svým oblíbeným busíkem bez chybičky a bez práce), které může vlastně každý mít taky úplně v prdeli, je za mě divná matematika a nepřijde mi to šťastné. Konec konců, pokud autor nestojí o negativní kritiku, všechno se dá zařídit pravidlem, podobně jako zamknout téma apod. Nic není nemožné.

Je to jako s hodnocením čehokoliv jiného na internetu, třeba poskytovatelů internetu - většina recenzí je negativních, protože je píše těch 10% naštvaných, ale každej na ně sere.

HOWGH

Reakce na tento příspěvek najdete v ODPADu >> viewtopic.php?f=6&t=3115&view=unread#unread
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod ACTIVE » 25 pro 2014 21:34

Ahoj,jde u toho SORu nějak doplňit pivo??Díky.
ACTIVE
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod Karosak951 » 25 pro 2014 22:13

Ono jde vypít? :shock: :lol:
Rozměry vládnou světu!
Karosak951
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod jirkovCZ » 25 pro 2014 22:20

Ano jde.
Kurňa lidi, čtěte a MYSLETE, než něco napíšete.
jirkovCZ
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod filo1227 » 25 pro 2014 22:41

SORka je oveľa lepšia ako som čakal, takže som veľmi prekvapený. :) Nádherná práca slujda. Všetci dúfame, že sa na to nevykašleš len kvôli pár užívateľom tuto na fóre. :) Veľa šťastia v ďalšej tvorbe a prajem krásne sviatky. :)
ObrázekObrázek
filo1227
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod fanda124 » 25 pro 2014 23:04

Možná to někdy dojde ke svému konci :)
Přílohy
Bez názvu.jpg
ImageImage
fanda124
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Erik709 » 25 pro 2014 23:21

Po dôkladnejšom otestovaní modelu, už aj s Logitechom G27, je táto SOR-ka určite jedna s najlepších. Ten tablet s vylepšeniami je vážne super a po zakúpení doplnkov je autobus viac ako plnohodnotný. :) Až teraz vidím koľko práce a času do toho slujda investoval. Nemám čo dodať a po opravnom patchi, ktorý opraví tie malé chybičky bude autobus viac ako dokonalý. ;)
ObrázekObrázek
I LOVE THESE TROLEYBUSES !
Erik709
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod 0martas0 » 25 pro 2014 23:56

Bože, tak je tam někde dírá v modelu. Jasně, chybka to je, ale jestli se opraví zítra, za měsíc nebo nikdy mě fakt netrápí, protože ta chyba tam při pohledu z kabiny při hraní není vidět.
Ano, docela podstatná chyba asi bude to, že u CN nejde otevřít šuplík a u BN zas nejde topení, to se předpokládám opraví ale to nemění nic na tom, že je ten bus super. Je potřeba si uvědomit, že to je chyba která mohla uniknout nebo nevím co.
Dnešní AAA hry vycházej v ubohým stavu a ještě s milionem chyb a platíte za to litr, tady to dá Slujda zadara a vy se můžete posrat.

Zhodnoťte prvně jak se s tím busem jezdí, jaká je palubka, jestli v té nejsou díry, jestli vše funguje a je to vpohodě pak jen podotkněte, že tam dvacátá sedačka z osmé řady u okna nemá správně namapovanou texturu.
0martas0
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla