TOPlist

SOR CN12 + BN12

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: SOR CN12 + BN12

Příspěvekod xyligan » 23 pro 2014 22:22

Zdravím Slujdo,
udělal jsem si projížďku Sor CN12 s manuálem a narazil jsem též na pár chybek, které tady byly zmíněny a k tomu i pár dalších.
Největší problém - start motoru. Líbí se mi počáteční diagnostika, ale hraju na klávesnici a když motor chcípne, je děs to startovat (zmáčknout M, počkat, znova M). Při nedočkavém mačkání M při diagnostice se pak objeví na otáčkoměru další ručička.
Hodně jsem se těšil na repaint Arrivy (Veolie), je pouze v bonusech, nebo bude později ke stažení či vůbec?
K dalším chybkám - po opravě zrcátek zmizely pedály, nefunguje spodní řada tlačítek topení, šuplík na kase nejde vysunout (bylo by supr tam dát spíše aktuální kasu z C954), nelze vytisknout jízdní řád (myslel jsem, že bude v tabletu), nutnost stisku N při přeřazení z R na rychlost (autobus jede, ale dále pípá couvačka), při zavírání zadních dveří a rychlém otevření před dovřením se nevypíná zvonek (bylo by supr to udělat obdobně jako u Martyho B951, stiskem aktivovat zvonek, puštěním se dveře zavřou), v manuálu postrádám příkazy ke klávesám pro retardér.

Jistě bude pro tebe oprava chyb hračkou.

Za sebe rozhodně děkuji za tento model, těšil jsem se na něj dlouho a za vydání jsem rád. Opravdu mě nadchly ruchy v interiéru (ačkoliv jsou slyšel velmi zřetelně i při pohledu zvenčí) a celkové pojetí autobusu.
Rozšíření v podobě nákupu tabletem se mi velmi líbí, ale já osobně jej nevyužiji - často začínám na čisté mapě, měním si semtam busy a můj notes by s odloženým busem mohl mít problém. Uvítal bych i "návod pro znalé", jak si některé vybavení pořídit "pod rukou", ale chápu, že to není tvým záměrem.

Ještě jeden velký dík a přeji veselé Vánoce
xyligan
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod Rudy » 23 pro 2014 22:23

Slujda can you fix mapping of the front?
Obrázek
The same thing is at the back, above back window
Rudy
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod Deiv » 23 pro 2014 22:26

4fun píše:Slujdo, klobouk dolů. Nenech se odradit blbýma řečma těchto ''lidí''. Všude na fórech se najde spousta kecálistů, kteří jen melou pantem a kritizují.. Poukázání na chyby je zdravé, ale komenty typu.. jde to hned do koše.. jsou úplně zbytečné. Ano, model má své chyby, každý kdo chce je najde. Ale nic otřesného tam není.

Lidi, uvědomte si, že Slujda model tvořil ve svém VOLNÉM čase a model je ZDARMA. Hlavně si uvědomte, že Slujda jako první modeler přenesl prvky RPG do OMSI a nejen za to si zaslouží uznání!

Díky Slujdo, nejen za mne, ale i za ostatní rozumné lidi, kteří občas používají mozek. Přeji Ti Veselé Vánoce a klidné prožití Vánočních svátků!

Možná že bych byl radši, kdyby si prvky RPG odpustil a udělal nejdříve pořádný model, bylo by to lepší ;)

A úplně zadarmo to taky nedělal, má příspěvky přes paypal a divil bych se, kdyby si nevyškadonil aj příspěvek u firem, které modely "podporují".
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod mhdfm » 23 pro 2014 22:31

Uvítal bych i "návod pro znalé", jak si některé vybavení pořídit "pod rukou"

Otevři ticketprinter.osc a najdi tohle:
Kód: Vybrat vše
(L.L.BodyCount) 5 + (S.L.BodyCount)

Číslo 5 změň na např. 500, za každého cestujícího dostaneš 500 bodů.

//A co bylo jako BONUS? :)
Naposledy upravil mhdfm dne 23 pro 2014 22:43, celkově upraveno 2
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Bambus » 23 pro 2014 22:35

Možná to tu bylo víckrát (omlouvám se, nechci procházet desítky stránek), ale načtu mapu, otevřu vybrání autobusu, vyberu SOR a už to jede. Je to "seklé". Pořád se to načíta a nic s tím nejde dělat, musím hru ukončit ve správci úloh. Nevíte prosím, co s tím? Rád by jsem tento autobus vyzkoušel :/
Bambus
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod 4fun » 23 pro 2014 22:36

@ Deiv: Je úplně jedno jestli mu přispěl běžný uživatel, který ho podpořit chtěl, také je úplně zbytečné řešit jestli si řekl něco za reklamu.. Úplně zbytečně přemýšlíš (nic ve zlém) :)
Důležité je, že komunita omsi (jakékoli národnosti) má model zcela zdarma.. Kdybychom si ho každý zaplatili, tak chápu takovéto přemýšlení. Toto je prostě česká mentalita, dělá to zadarmo a pro nás, ale i tak je to špatně. Každý ať si sáhne na svědomí sám, ale já být modeler, kašlu na ostatní kvůli zbytečným komentem některých uživatelů.

Vím, že to DeivE myslíš dobře, ale chtělo by to více respektu - 20 měsíců práce a pak blbý keci, jak to letí do koše? Proč si to neodpustíte? Trochu respektu, jinak OMSI upadne, protože nidko nebude chtít tvořit modely zdarma! :)
4fun
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod asdf9511 » 23 pro 2014 22:37

Ahoj, tak mě se model líbí :) má nějaké chyby ale dá se s tím v klidu žít :) rozhodně autorovi patří velké dík že nám vytvořil tento skvělý model :))
měl bych pár otázek...
kde sakra najdu ten tablet? :D prohledal jsem celý autobus a nic :D asi by byl nejlepší screen :D
musí se nějak upravovat cesta k hlášení? protože mi to ze složky v autobuse ani z manu nehlási :/

díky a ještě jednou díky za skvělý model :)
asdf9511
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod Peterson » 23 pro 2014 22:39

Bonus bude asi to, že ten bus funguje poriadne a má o3d súbory či čo, nie? Nič iné ma nenapadá.
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Deiv » 23 pro 2014 22:39

@4fun: Já nic o koši nemlel, jen jsem mu vyčetl chyby. Jak říkáš 20 měsíců je docela dlouho a čekal bych kvalitnější model. ;)
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod dwarf253 » 23 pro 2014 22:41

Deiv: Po některých příspěvcích, jako je třeba ten tvůj, bych se fakt rozmýšlel, jestli má pro takové blbce cenu něco opravovat. Chyby tam nějaké jsou, ale to se holt stává, když model dělá jeden člověk, který si nemusí všimnout všeho. Teď tu jsou nějaké chyby vypsané, určitě bude pracovat na jejich odstranění. Nevím, proč musíte tak hloupě spekulovat a ještě mu snad vyčítat, jak si mohl vůbec dovolit něco takového vydat a otravovat vás tím. Zamyslete se nad sebou někteří...
dwarf253
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla