Zdravím Slujdo,
udělal jsem si projížďku Sor CN12 s manuálem a narazil jsem též na pár chybek, které tady byly zmíněny a k tomu i pár dalších.
Největší problém - start motoru. Líbí se mi počáteční diagnostika, ale hraju na klávesnici a když motor chcípne, je děs to startovat (zmáčknout M, počkat, znova M). Při nedočkavém mačkání M při diagnostice se pak objeví na otáčkoměru další ručička.
Hodně jsem se těšil na repaint Arrivy (Veolie), je pouze v bonusech, nebo bude později ke stažení či vůbec?
K dalším chybkám - po opravě zrcátek zmizely pedály, nefunguje spodní řada tlačítek topení, šuplík na kase nejde vysunout (bylo by supr tam dát spíše aktuální kasu z C954), nelze vytisknout jízdní řád (myslel jsem, že bude v tabletu), nutnost stisku N při přeřazení z R na rychlost (autobus jede, ale dále pípá couvačka), při zavírání zadních dveří a rychlém otevření před dovřením se nevypíná zvonek (bylo by supr to udělat obdobně jako u Martyho B951, stiskem aktivovat zvonek, puštěním se dveře zavřou), v manuálu postrádám příkazy ke klávesám pro retardér.
Jistě bude pro tebe oprava chyb hračkou.
Za sebe rozhodně děkuji za tento model, těšil jsem se na něj dlouho a za vydání jsem rád. Opravdu mě nadchly ruchy v interiéru (ačkoliv jsou slyšel velmi zřetelně i při pohledu zvenčí) a celkové pojetí autobusu.
Rozšíření v podobě nákupu tabletem se mi velmi líbí, ale já osobně jej nevyužiji - často začínám na čisté mapě, měním si semtam busy a můj notes by s odloženým busem mohl mít problém. Uvítal bych i "návod pro znalé", jak si některé vybavení pořídit "pod rukou", ale chápu, že to není tvým záměrem.
Ještě jeden velký dík a přeji veselé Vánoce