TOPlist

Irisbus Citelis 12M CNG DPmP

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: Irisbus Citelis 12M CNG DPmP

Příspěvekod danutu » 10 dub 2014 15:57

Mě se zdá že ten přední nárazník je moc hranatý. Jak jsi ukázal ten obrázek předku tak je tam jakýsi moc velký výběžek na kraji :D
danutu
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Vitas » 10 dub 2014 16:10

Promin, proste nevidim rozdil mezi "ta palubka je malo zahnuta" a "Uprimne se me nelibi textury, vypada to VBusacky" atd. Je to vec nazoru, ale nevim jak bych mel poznat, na co teda reagovat muzu a na co ne. Pokud se nelibej textury, tak se na ne podivas a opravis je, pokud se tobe libej tak to neudelas. Vec pro me naprosto analogicka s pripadem palubky, co si popsal vejs.
Vyjadrovani je kapitola sama pro sebe, s tim s tebou souhlasim, ale zase... Zrovna v tomhle pripade mne neprijde, ze by to bylo nejaky ostry. (Celkovo to všetko spolu nesedí, je to rozhádzané a džuravejšie než Ementál. Aj tak ale držím palčeky, Vzhledem k tomu, že na modelování fakt nejsem odborník, tak radit úplně nemůžu, ale model mi přijde dost "rozoraný"), nic z toho me neprijde nejaky peklo. Ale s tou casti o kucharce souhlas.
Diky, ze si me nazval dutejsim, za dite se furt povazuju, ale moc toho tady nenakricim. Za tu dobu, co jsem na foru, jsem napsal asi desetinu prispevku, co vetsina ostatnich. Myslim, ze je to jen o nazoru, kterej, jak vidno, mame kazdej jinej, takze uz to nema cenu resit a ja timto diskuzi ukoncuju. Hodne stesti pri dalsi praci.
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Rohatej » 10 dub 2014 17:08

Víš, Vitasi, tady je právě ten rozdíl v tom, že o těchto věc jsem nejednou tady a jinde psal, jak to s nimi vlastně je. Proč nejsou nebo jsou, jaké jsou. Reakce úplně zbytečné.
Zase, urazit tě nechci, zrovna v tobě jsem vidět normálního uživatele. Jinak bych se tím vůbec nezabýval. Jen nevim, jestli to fakt nechápeš nebo nechceš pochopit a spíš to překrucuješ.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Vitas » 10 dub 2014 17:25

Nevim, nemam bohuzel cas cist vsechny prispevky fora, takze jednou za dobu oznacim vsechno jako prectene a mam klid. Mozna mluvime jeden o koze a druhej o voze celou dobu. Pardubicim zdar!
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod |RCMP|glen » 10 dub 2014 18:36

Vitas píše:Psat se naucim, odpoledne se tedy samostatne budu pilne venovati pravopisu ceskemu. Zadny OT tady neni. Jinak, to ze neco neumim, neznamena, ze to nemuzu hodnotit, obzvlast kdyz da autor k dispozici obrazky. Ty jako ridic v DPP urcite taky kolikrat nadavas, v jakym stavu jsou autobusy, ale opravit sam bys je nedokazal.

Opakuju, ze u Rohatyho predpokladam, ze model nakonec bude vypadat daleko lip a uplne jinak nez ted, ale to nic nemeni na tom, ze me prijde normalni vyjadrit se k tomu, co autor ukazal.

Já neříkám aby jsi se naučil hned teď, já jen říkám, že autor nebo kdokoliv jiný to po tobě nepřečte takže nepochopí význam tvé odpovědi. To o tom OT jsem říkal pro sebe, aby si redaktor či admin nemyslely že tu chci rozvádět OT. Samozřejmě že se naštvu když jsou autobusy ve stavu ,,šrot" ale když je rozbitý pedál na hlášení zaståvek tak taky hned nejdu za garážmistrem aby mi vypravil jiný autobus kvůli takovéhle kravině, prostě se zmohu a budu se naklánět k palubáku a hlásím to ručně.

Ale tak autobus je ve stádiu vývoje tak samozřejmně nenī všechno jak by jste si představovaly.Samozřejmě že vám nezakazuju sem psát vaše názory ale myslím že tím Rohatýho moc k práci nepovzbudíte. Hodně štěstí při tvorbě a nenech se rozhodit těmi tebou nazvanýma ,,dutýma hlavama"
Naposledy upravil |RCMP|glen dne 10 dub 2014 18:44, celkově upraveno 1
KLÍČOV je Můj druhej domov.
|RCMP|glen
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod shitman » 10 dub 2014 18:42

fascinuje mě, že člověk, který považuje "adminy a redaktory" za ženy a dokáže utvořit souvětí zhruba o deseti větách za použití pouze dvou čárek, tady rozjíždí něco o pravidlech pravopisu.
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod |RCMP|glen » 10 dub 2014 18:49

Já neříkám ,že taky nedělám chyby ale ono to psát na telefonu kterýmu z půlky ani nefunguje displej a ještě to psát ve dvouch minutách abych nejezdil pozdě tak je taky celkem těžké. Ale já jsem nemluvil ani tak o pravopisu než o úpravě co se týče čarek a háčků nad slovama.
KLÍČOV je Můj druhej domov.
|RCMP|glen
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Jazz » 10 dub 2014 19:57

Mě spíš dostává, že tu na textury na rozdělaným autobusu držkuje někdo, jehož první Karosa vypadala hůř než předloha z vBusu...
Obrázek

Intel i5 4460 @ 3,2 GHz; ASUS TURBO-GTX960-OC-2GD5; 16GB RAM DDR3; Win 10

Nejezděte do Budějc! Jsou tu ne úplně inteligentní tvorové! Bohužel, nelimitovaná edice!
Jazz
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Vitas » 10 dub 2014 20:57

Ja to psal taky na mobilu a nestezuju si. Mas to psat na mobilu, kterymu funguje celej displej a kdyz mas pauzu.

Mimochodem uz ses dockal i toho tvyho OT. Tohle uz to je. Howgh.
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod smoli11 » 10 dub 2014 21:12

Rohatej je to dobrý zatím ten autobus vypadá dobře jen tak dál.
Obrázek
smoli11
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla