TOPlist

Irisbus Citelis 12M CNG DPmP

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: Irisbus Citelis 12M CNG DPmP

Příspěvekod Opavan99 » 08 dub 2014 19:08

Stále se na tom pracuje.Mě to teda jako Vbus nepřijde.Mě se to líbí.Jsem zvědav,kdo z vás krom RG,487376 a možná Troleje něco modeloval do busu nebo modeloval bus do Omsi.
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Opavan99
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod wolda007 » 08 dub 2014 21:00

Tedom byl totiž skvělý, ale nehratelný. Todle bude třeba ještě aspoň jezdit.
Asi je to tím, že autor nepoužívá předražený software od Autodesku, ale jede si ve Freewaru. (Myšlino naprosto ironicky!)

//: Mě se to tedy líbí :!: :!: a aspoň se snaží narozdíl od vás rejpalů.
Naposledy upravil wolda007 dne 08 dub 2014 21:29, celkově upraveno 1
Obrázek
wolda007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Gryzly65 » 08 dub 2014 21:24

Vážení a milí, stále zabúdate, že je na takéto vyjadrenia až priskoro. :idea: Na modeli sa stále pracuje a na ortiele je ešte času dosť.
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Rohatej » 08 dub 2014 21:31

Takže... to, že sem občas dám screeny nedělám proto, abyste mě opěvovali, jakej jsem frajer nebo, že bych to měl zítra snad vydat. Je to proto, abych vám ukázal, v jakém stavu model momentálně asi je a pro případnou věcnou kritiku.

Když to nějak shrnu:
- textury jsou, jaké jsou - od Tr Mana je ještě nemám, něco je tam jen naflákaný, aby bylo vidět, jak to vypadá, něco nemá texturu vůbec. Zvláštní? Ani ne.
- díry v modelu? Obrovská spousta věcí není vymodelována. Dělám to z materiálu, co je vidět jen z jedné strany. Zvláštní? Ani ne.
- bordel v polygonech? Bordel v polygonech nechápu. To bych prosil o vysvětlení.
- rozorané? Bystřejší a textu znalejší a asi trochu normálněji myslící uživatelé ví, že to stavim na Citelisu od Dalibora (proto i ta tlačítka z přístrojovky). Psal jsem to mockrát. Takže postupně přemazávám jeho objekty. Tím, že to stále nemám hotové, tak ty jeho někde zbývají. Navíc mám komplikaci v tom, že když model vyexportuju ze ZModeleru, musim v Blenderu ten model znovu zvětšit, zeditovat. Takže to pokaždé vypadá jinak. Jednou je větší, jednou menší, jednou víc vpředu, víc vzadu. Čím je model obsáhlejší, tím je to náročnější a nepříjemnější. Až bude model komplet, jednou a pořádně to udělám v Blenderu.

TAMBUS 3700 píše:Jediné čo je pekné je maska, a to je tiež len fototextúra ;)

Tohle mě ale urazilo. Ten předek má snad "milion" trojúhelníčku, a s každým cípem jsem pohnul, aby to mělo tvar. Přál bych ti to zažít. Nevěříš?
333.jpg

Docela dlouho jsem zvažoval, jestli mám na to vůbec reagovat. Zase jste mě přesvědčili, že jste banda dutých hlav. Samozřejmě to neplatí na ty, co se zachovali normálně. Ať už si někde přečetli, v jakém je model stádiu nebo ne. Rozhodně si to nenechám od vás zhnusit a budu dál pokračovat v modelování.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod MarekZ » 08 dub 2014 21:38

Prečo sú to trojuholníky a nie 4 bodové polygony? :|
MarekZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Vitas » 10 dub 2014 02:08

Nechapu, proc bych mel bejt banda duty hlavy. Ukazal si obrazky, tak hodnotime. Mnoho lidi napsalo ze se jim to libi a mnozi neco vytkli. Divny? Ani ne. Tak nevim proc se vztekas. Mimochodem, co je podle tebe vecna kritika? Prece kdyz ukazu obrazky, tak lidi budou hodnotit co je na nich a ne co tam mozna bude az to opravis. Vsichni se snazili hodnotit vecne. Opravu to nevypada zatim nikerak vyjimecne. Jasne, vim ze treba zrovna u tebe je pravdepodobnost, ze se to mnohonasobne zlepsi, ale zatim si ukazal tohle a tam toho krome toho predku moc prevratnyho neni.
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod |RCMP|glen » 10 dub 2014 09:56

A ty se nauč psát a potom sem něco piš. Ten model je dobrý a jestli se vám nelíbí, tak si ho zkuste udělat sami. On se s tím na vás taky může vysrat. Stop OT
KLÍČOV je Můj druhej domov.
|RCMP|glen
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Vitas » 10 dub 2014 12:01

Psat se naucim, odpoledne se tedy samostatne budu pilne venovati pravopisu ceskemu. Zadny OT tady neni. Jinak, to ze neco neumim, neznamena, ze to nemuzu hodnotit, obzvlast kdyz da autor k dispozici obrazky. Ty jako ridic v DPP urcite taky kolikrat nadavas, v jakym stavu jsou autobusy, ale opravit sam bys je nedokazal.

Opakuju, ze u Rohatyho predpokladam, ze model nakonec bude vypadat daleko lip a uplne jinak nez ted, ale to nic nemeni na tom, ze me prijde normalni vyjadrit se k tomu, co autor ukazal.
Vitas
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Rohatej » 10 dub 2014 14:39

Zrovna tohle jsem od tebe, Vitasi, nečekal. Nemyslel jsem si, že zrovna ty bys k těm dutějším patřil. Vyjádřil jsem se snad jasně a na ty, kterých se to netýká, to mířeno nebylo. Mnozí z těch normálních se ani nevyjadřují. Akorát pár stálých křiklounů (co mě hlavně nemají rádi, protože jsem jim někdy něco oprávněně zkritizoval). Odkaz na ty obrázky jsem dal na kouknutí, v jaké fázi to asi je a pro tu věcnou kritiku. A pozor, teď to přijde. Tou věcnou kritikou si představuju to, že mi přijde zpětná vazba, například ve formě, že ta palubka je méně zahnutá, než v reálu. Ok, podívám se na to. Buď je - opravím; není, neopravím. A ne proto, aby tady někdo pořvával, že to ještě není otexturovaný, že tam chybí části modelu nebo nějaké přebývají, že to stojí za piču a ať se s tím jdu vysrat. Nikde jsem ani neříkal, že k tomu někdo musí něco psát. Takhle se podle tebe mezi sebou normální lidé baví?
Co mi na tom všem hlavně vadí, je ten způsob vyjadřování. Zmiňoval jsem to na fóru mockrát. Zkuste přijít třeba k mámě nebo školní kuchařce a řekněte jí, že ten oběd stál za hovno. Pravděpodobně dostanete přes držku.
Když jste řvali na Regunna, že chce prachy za ABčko (které taky není zrovna nějaká hitparáda), psal jsem, že já ten model dělám hlavně pro komunitu a nic za to nechci (a že už mě to taky něco stálo). Pro jakou komunitu? Kde je?
Tady je akorát pár uječených děcek, co operují na fóru. Zbytek lidí radši nepíše nebo minimálně. Prostě je vystrčili.
Navíc já si nehraju na nějaké "studio" a že model "vyvíjim". Nemluvim o sobě jako "my" a nemažu med kolem huby. Prostě já jsem já a jak se někdo tady bude chovat kde mě, budu se tak chovat já k nim. Bez pardonu.

Rozhodně jsem se těmi ignoranty nenechal otrávit a pokračuju (si) dál. A všem, co mě podporují patří velký dík. :)
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Stone Cold » 10 dub 2014 15:54

Ještě chvilku budete do Rohatýho šít a vykašle se na nás.Jinak model se mi líbí ;)
ObrázekObrázekObrázek
Stone Cold
Člen
Člen

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla