TOPlist

Kovařov (PRVNÍ VIDEO)

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Kovařov (PRVNÍ VIDEO)

Příspěvekod MPu 3000 » 19 říj 2011 17:31

jo, tak na myši letim hned... :lol:
MPu 3000
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Pall » 19 říj 2011 17:37

Můžu mít dotaz?? Kovářov to je v Němemecku? Nebo kde?....No stačila mě asi minuta. Neoznačená jednosměrka o dvou pruzích, což o to, ale po křižovatce v levo haranice křižovatky pro opačný směr, tak vlastně jede možná o Maďarsko. Zaujmi pruh který ti v danou chvíli vyhovuje...Na to že je v protisměru kaká pes....
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod MPu 3000 » 19 říj 2011 17:41

Jednosměrka je označená ;) Ale tak je to tvůj názor a nebudu tě přemlouvat aby se ti mapa líbila :D
Jinak tušim že je to v česku
MPu 3000
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Pall » 19 říj 2011 17:46

Jooo? A prosímtě kde? Video 1:12 hranice křižovatky pro protisměr (u nás to hranice křižovatky ani není), za druhák opět musí být osazený za křižovatkou jednosměrka pokud to není dál ale toho sem si opět nevšiml. Méďo děláš v tom pěknej bordel.:) Nazval bych to sakra kde žije ten medvídek pusík s Ijáčkem a tygrem?...Les Řáholec?...Hov*no to je Cipísek...No prostě, tam v tom pohádkovém kraji:)...Prdlajs. To byl medvídek pů...nic už nevím kde, co, jak:D
Naposledy upravil Pall dne 19 říj 2011 17:48, celkově upraveno 1
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Bydliště: LOS BRNOS! Samosprávou pasované na Vznešené Království Velkomoravské Říše

Příspěvekod Tomko00 » 19 říj 2011 17:48

No ja nemyslím len stromy, ale aj cesty čiže snaž sa tam doplniť nejaké šípky pruhy tie Yufa atď. Proste vyzerá to také "prázdne"...a skús v meste obmieňať tie druhy ciest lebo ja som si tam všimol len jeden, pouze jeden typ cesty. A chcel si s toho mať diaľkovú mapu. No nepripadá mi to dostatočne dlhá trasa pre nejakú diaľkovú linku. Diaľkovú linku si predstavujem tak, že stojíš v meste potom na predmestí, a zastavíš až napr. o 30 minút v ďalšom meste. Toto mi pripadá ako MHD. A tá diaľnica či čo to je...je strašne ale strašne krátka. Možno aj kratšia než v Bad Kinzau. A príde mi to bez nerovností terénu. To prvé aj druhé mesto je v jednej rovine. A na tej "diaľnici" je len minimálny rozdiel terénu.(ten "kopec" myslím) A teraz taký detail, pripadá mi to, že tie mestá sú malé na to, aby tam stála vôbec diaľková linka. Napríklad najmenšie mesto na SR kde stojí diaľkový spoj je Senec, a príde mi väčší než tieto dve mestečká. Dúfam že tú mapu o hodne veľký kus predĺžiš. A máš tam dosť veľa trás ktoré by boli vhodné na medzimestské linky. Napríklad v prvom meste vyjdeš s Autobusovej stanice odbočíš vpravo a... máš tam križovatku, semafor vpredu nič...koniec cesty. Mohol si tam dať aspoň les. A po križovatke priamo vidíš na autobusovú stanicu. Bolo by dobré hodiť tam niečo... sem-tam strom, sem-tam dom. A keď už robíš video, tak nejazdi ako :arrow: , ale snaž sa aspoň jazdiť nejak tak normálne. A nie že hneď prvá križovatka, šírka cesty aspoň 9 metrov a ty vrazíš do protiiudúceho auta. potom ako budeš jazdiť v Ševčíkove kde budú v centre 6,5 metrové cesty? A ešte k tej diaľnici. Skús si tam nastaviť vyššiu hustotu premávky. Videl si niekedy na diaľnici žeby za minútu okolo teba prešlo 5 áut. No ja nie, možno v noci akurát. Je tam ešte veľká spústa vecí na dorábanie.
A na začiatku tá neoznačená jednosmerka... :D
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod VencaCZ » 19 říj 2011 17:49

Jé, když mu tam chybí několikatero značek tak mi to nevadí, autoškolu s tim dělat nebudu tak je mi to jedno
VencaCZ
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Pall » 19 říj 2011 17:52

Pak ten autobus může vypadat jak buldozér a místo kol mít trojuhelníky. Tak si můžeš říct. Jé autoškolu s tím dělat nebudu tak o co jde:) Je to jednou sim a simem by to mělo zůstat. Ale nemám nic proti s toho dělat arkádu. Proč ne. Takže dobrou chuť:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod MPu 3000 » 19 říj 2011 17:57

tomko: jednosměrka ve videu OPRAVDU NENI (?jak je to možný?) ale v editoru je... to nechápu :shock: jinak mapa je asi tak v 10% tvorby, takže to co sem projel, je opravdu krátký, ale výjezd z dálnice tam je a pak to pokračuje dál... Co se týče malinkého městečka, ještě není hotový... (a v podsatě je to nějaká "chatová oblast")
Venca (a Pall): značky tam ještě nejsou, video mělo ukázat postup, ne všechny detaily a co tak přemýšlím, tak další video neudělám před vydáním mapy...
MPu 3000
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Pall » 19 říj 2011 18:01

Ale já Ti to přece neberu. Hlavní je že Tě to baví a to je směrodatný. Např. má připomínka měla znamenat pouze to, aha toto mě chybí, toto ne apod. Dělej si přece s tím to co chceš Ty. O nic jinýho nejde:)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Pall
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod MPu 3000 » 19 říj 2011 18:03

V podstatě máš pravdu, ale nějak se mi to nechce přiznat :D ...
MPu 3000
Aktivní člen
Aktivní člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor