No ja nemyslím len stromy, ale aj cesty čiže snaž sa tam doplniť nejaké šípky pruhy tie Yufa atď. Proste vyzerá to také "prázdne"...a skús v meste obmieňať tie druhy ciest lebo ja som si tam všimol len jeden, pouze jeden typ cesty. A chcel si s toho mať diaľkovú mapu. No nepripadá mi to dostatočne dlhá trasa pre nejakú diaľkovú linku. Diaľkovú linku si predstavujem tak, že stojíš v meste potom na predmestí, a zastavíš až napr. o 30 minút v ďalšom meste. Toto mi pripadá ako MHD. A tá diaľnica či čo to je...je strašne ale strašne krátka. Možno aj kratšia než v Bad Kinzau. A príde mi to bez nerovností terénu. To prvé aj druhé mesto je v jednej rovine. A na tej "diaľnici" je len minimálny rozdiel terénu.(ten "kopec" myslím) A teraz taký detail, pripadá mi to, že tie mestá sú malé na to, aby tam stála vôbec diaľková linka. Napríklad najmenšie mesto na SR kde stojí diaľkový spoj je Senec, a príde mi väčší než tieto dve mestečká. Dúfam že tú mapu o hodne veľký kus predĺžiš. A máš tam dosť veľa trás ktoré by boli vhodné na medzimestské linky. Napríklad v prvom meste vyjdeš s Autobusovej stanice odbočíš vpravo a... máš tam križovatku, semafor vpredu nič...koniec cesty. Mohol si tam dať aspoň les. A po križovatke priamo vidíš na autobusovú stanicu. Bolo by dobré hodiť tam niečo... sem-tam strom, sem-tam dom. A keď už robíš video, tak nejazdi ako

, ale snaž sa aspoň jazdiť nejak tak normálne. A nie že hneď prvá križovatka, šírka cesty aspoň 9 metrov a ty vrazíš do protiiudúceho auta. potom ako budeš jazdiť v Ševčíkove kde budú v centre 6,5 metrové cesty? A ešte k tej diaľnici. Skús si tam nastaviť vyššiu hustotu premávky. Videl si niekedy na diaľnici žeby za minútu okolo teba prešlo 5 áut. No ja nie, možno v noci akurát. Je tam ešte veľká spústa vecí na dorábanie.
A na začiatku tá neoznačená jednosmerka...