od Dyk » 20 pro 2013 20:24
Do teď jsem to ignoroval, ale dovolím si k tomu souboru napsat prohlášení, které nepochybně schválí i spoluautoři.
TENTO "FIX" NEPOCHÁZÍ OD NÁS A NEPOSKYTUJEME K NĚMU JAKOUKOLI PODPORU!
Stačí se podívat na jméno autora. Udělal přesně to, co jsem nechtěl, a co jsem psal v licenci, že nechci: Aby vznikl zmatek ve verzích. Udělat patch, který se tváří takto oficiálně, pro Omsi 2 a nazvat ho FIX 1 (nic neříkající název, který si můžete spojit i s Omsi 1) je podle mě hrubé porušení toho, co jsem si dovolil (pardon, že jsem to udělal) nastavit v licenci! Autorovi bych to byl ochoten schválit, pokud by se mi ozval a provedl by označení podle mého přání. Takto nemohu požadovat nic jiného než: ODSTRANĚNÍ ARCHIVU.
Dle mého názoru se jedná pouze o otevřenou mapu pro Omsi 1 v editoru Omsi 2 a jednoduše uloženou. Následně zazipovaná složka maps. Takový "fix" podle mě nic neřeší. Minimálně některé věci OMSI 2 nepochopí a musí se udělat znovu.
Tímto vydávám následující prohlášení: Příští oficiální vydání mapy Dolních Kounic bude mít označení 2.0 a bude se jednat o mapu stejným rozsahem a obsahem jako verze 1.0, pouze bude pro OMSI 2 a bude využívat plně (jak jen se to zvládnu naučit) možnosti OMSI 2. (Značení je doufám jasné.) Až něco vydám (oficiálně), tak vám to tady jasně řeknu.
Protože očekávám (věřím), že opravný patch dostane brzy OMSI 2 na stabilitu a spolehlivost OMSI 1, tak veškeré další verze mapy budou pouze pro OMSI 2.
Nedokážu říct, kdy vydám první verzi čistě pro OMSI 2 (verzi mapy 2.0), protože nechci vydávat mapu k OMSI 2 tak, jak je teď a co o něm slyším. Minimálně na 1. patch chci počkat. Navíc nechci vydat něco, za co bych se musel stydět. (Datum neuvádím, nechci, aby mě někdo bral za slovo.)