TOPlist

Dolní Kounice

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Dolní Kounice

Příspěvekod Staník » 05 pro 2013 22:13

MrD4we09 píše:To rád slyším v Modřicích bydlím :D

Tak my brňáci neopovrhneme žádným reálným podkladem z Brna do OMSI a téhle mapy, viz. Modřice.
Obrázek
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!!
Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem.
Nesnáším Prahu.
Staník
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Karosa B932 » 06 pro 2013 21:22

Hezký...Ale to je C934E ne C834 :D
,,Buďte optimisti při řízení. Vyprdněte se na všechny "pitomce" okolo. Nejlepší je mít dobrou náladu, i když tomu někteří kolikrát nepřispívají, ale jsme přece jen lidi, které maličkosti NESMÍ vůbec rozhodit! " Karosa B932, mrdák.
Karosa B932
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod FantomCZ » 07 pro 2013 09:47

už sem mu to psal pod video
FantomCZ
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Orbit09 » 18 pro 2013 19:40

Včera vyšel fix na Dolní Kounice do Omsi 2 http://ofpmafia.eu/topic/373-downloaddo ... unice-fix/
Jezdím Omsi 2, SIMT a TS 2020
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Dyk » 20 pro 2013 20:24

Do teď jsem to ignoroval, ale dovolím si k tomu souboru napsat prohlášení, které nepochybně schválí i spoluautoři.

TENTO "FIX" NEPOCHÁZÍ OD NÁS A NEPOSKYTUJEME K NĚMU JAKOUKOLI PODPORU!
Stačí se podívat na jméno autora. Udělal přesně to, co jsem nechtěl, a co jsem psal v licenci, že nechci: Aby vznikl zmatek ve verzích. Udělat patch, který se tváří takto oficiálně, pro Omsi 2 a nazvat ho FIX 1 (nic neříkající název, který si můžete spojit i s Omsi 1) je podle mě hrubé porušení toho, co jsem si dovolil (pardon, že jsem to udělal) nastavit v licenci! Autorovi bych to byl ochoten schválit, pokud by se mi ozval a provedl by označení podle mého přání. Takto nemohu požadovat nic jiného než: ODSTRANĚNÍ ARCHIVU.

Dle mého názoru se jedná pouze o otevřenou mapu pro Omsi 1 v editoru Omsi 2 a jednoduše uloženou. Následně zazipovaná složka maps. Takový "fix" podle mě nic neřeší. Minimálně některé věci OMSI 2 nepochopí a musí se udělat znovu.

Tímto vydávám následující prohlášení: Příští oficiální vydání mapy Dolních Kounic bude mít označení 2.0 a bude se jednat o mapu stejným rozsahem a obsahem jako verze 1.0, pouze bude pro OMSI 2 a bude využívat plně (jak jen se to zvládnu naučit) možnosti OMSI 2. (Značení je doufám jasné.) Až něco vydám (oficiálně), tak vám to tady jasně řeknu.

Protože očekávám (věřím), že opravný patch dostane brzy OMSI 2 na stabilitu a spolehlivost OMSI 1, tak veškeré další verze mapy budou pouze pro OMSI 2.

Nedokážu říct, kdy vydám první verzi čistě pro OMSI 2 (verzi mapy 2.0), protože nechci vydávat mapu k OMSI 2 tak, jak je teď a co o něm slyším. Minimálně na 1. patch chci počkat. Navíc nechci vydat něco, za co bych se musel stydět. (Datum neuvádím, nechci, aby mě někdo bral za slovo.)
Dyk
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod wolda007 » 21 pro 2013 01:14

Taktéž se k tomu musím vyjádřit, neboď na ofp jsem to nahrál já. Našel jsem to na FB OFP od jiného autora, který to tak měl nazvané. Já nejsem autor, ani nebudu jmenovat, kdo jím je.

Prostě jsem to přejmenoval a omlouvám se za způsobené škody. To je tak vše. Opakuji, že nejsem autor a název není z mé hlavy! :oops:
Obrázek
wolda007
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Maras5741 » 21 pro 2013 01:19

Autorem je Michalmo, přesně ten dobrák, kterej tvoří "mapu" Karlových Varů, a kterej má na svědomí desítky poškozenejch počítaču svejma úžasnejmá instalátorama na "mapy" :)
☢DUBSTEP!!! ♥KEEP CALM AND DRIVE ALFA ROMEO♥
†R.I.P. Sony Ericsson J10i2Elm Sony Xperia™ Z Sony Xperia™ Z3Vodafone Smart Ultra 6 ►Vodafone Smart V8
Maras5741
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod bouvier » 21 pro 2013 11:41

I tak ten fix načítal iba oblohu a slnko. ;)
bouvier
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Dyk » 21 pro 2013 12:58

Pro wolda007: Ok, beru. ;) Lehce nabádám ostatní, aby podobné úpravy nevyvěšovali na internet, kdyžtak si je uložte někde na leteckou poštu a dejte odkaz na fórum, proti tomu samozřejmě nejsem. Nemíchejte se mezi názvy verzí, potom se mě budou všichni ptát, jaktože to a to nejde a já to nebudu moct řešit.

Pro bouvier: Takže je to tak, jak jsem si myslel: Pseudo fix...
Dyk
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod cerva » 21 pro 2013 20:22

jestli uděláte verzi 2.0 pro omsi 2 zkuste tu mapu udělat delší aspoň o jednu linku ;)
cerva
Zabydlený člen
Zabydlený člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor