Dovolím si reagovat trochu opožděně k instalátoru (byl jsem jako ATC na 30hrs online IVAO, takže nebyl čas (možná někdo zná)). Instalátor jsem se snažil udělat tak, aby nedělal žádné problémy, ať už při instalaci, tak ani při odinstalaci. Po odinstalování zanechává některé soubory u kterých se počítá, že je obsahují další mapy, aby vám to neoddělalo OMSI. Tyhle soubory vybíral sám mistr Dyk, takže pokud je tam nějaký problém, tak jde na jeho hlavu.

Vše bylo tolikrát otestováno a předěláváno k obrazu Dykovu, až jsem chtěl sednout do auta a jet ho zaškrtit

Jinak vás mohu ubezpečit, že instalátor neobsahuje žádný vir, či jinak škodlivý kód. Nevím čím to je, ale při odinstalaci mi AVAST napíše, že soubor může obsahovat vir a při instalaci tohle nenapíše. Tento problém se mi nepodařilo vyřešit.
Ohledně promovidea, tak je děsně čtevečkované, přestože ho mám na disku i ve FullHD kvalitě. Když ho nahraju na youtube, tak se tam prostě hodí nějaký šum a je to nekoukatelné (pro mě). Proto bylo rozhodnuto, že se tam dá raději ta "minecraft" verze.