TOPlist

Dolní Kounice

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Dolní Kounice

Příspěvekod Staník » 29 říj 2013 10:54

Díky moc za radu, já už to zkoušel i tak, že jsem si v nastavení čísla linky a konečné zadal nejdřív SLUŽEBNÍ JÍZDA a pak Trboušany, smyčka a šlo to v pohodě. ;)
Obrázek
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!!
Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem.
Nesnáším Prahu.
Staník
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Vačice » 29 říj 2013 11:03

Dovolím si reagovat trochu opožděně k instalátoru (byl jsem jako ATC na 30hrs online IVAO, takže nebyl čas (možná někdo zná)). Instalátor jsem se snažil udělat tak, aby nedělal žádné problémy, ať už při instalaci, tak ani při odinstalaci. Po odinstalování zanechává některé soubory u kterých se počítá, že je obsahují další mapy, aby vám to neoddělalo OMSI. Tyhle soubory vybíral sám mistr Dyk, takže pokud je tam nějaký problém, tak jde na jeho hlavu. :roll: Vše bylo tolikrát otestováno a předěláváno k obrazu Dykovu, až jsem chtěl sednout do auta a jet ho zaškrtit :D Jinak vás mohu ubezpečit, že instalátor neobsahuje žádný vir, či jinak škodlivý kód. Nevím čím to je, ale při odinstalaci mi AVAST napíše, že soubor může obsahovat vir a při instalaci tohle nenapíše. Tento problém se mi nepodařilo vyřešit.

Ohledně promovidea, tak je děsně čtevečkované, přestože ho mám na disku i ve FullHD kvalitě. Když ho nahraju na youtube, tak se tam prostě hodí nějaký šum a je to nekoukatelné (pro mě). Proto bylo rozhodnuto, že se tam dá raději ta "minecraft" verze.
Vačice
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Bert » 29 říj 2013 11:03

Mapa je opravdu perfekt. Akorat mě štve že někdo "ukradl" některé zastávkové označníky. Člověk pak neví kde má přesně zastavit. To buse mi taky neukazovalo na předním panelu. Jen jsem zadal číslo linky 02 pak zas 01 a už to běhá ok.
Bert
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod Dyk » 29 říj 2013 11:08

Pokud jde o zobrazování panelů:

Nikdy jsem do toho zcela nepronikl a to, co je v mapě, mi fungovalo na defaultních MANech a Karose od driver37RUS. BUSE variantu upravoval Luky.pat, protože v tom se nevyznám. Nejsem to já, kdo to může opravit , protože nevím jak. Pokud něco skutečně v zobrazování nefunguje (znovu opakuji, že mně Annaxové verze, jestli jsou to ony, fungují), tak mi nezbývá než Vás odkázat, abyste se poinformovali u Luky.pat(a) .

Jestli někdo odjezdil 20 směrů bez jediné osoby, tak je něco špatně, když na některých zastávkách je nastaveno, že vždycky někdo jet musí. Třeba ne z konečné, ale že by nejel vůbec nikdo a ještě tolikrát...! Kolika z Vás se to děje? Zkusit nahrát mapu znovu bez busů? To řeší mnoho problémů.

Které zastávkové označníky někdo ukradl? Pokud myslíš, že na Trboušanské a v Trboušanech (nikoli smyčka) je pouze v jednom směru, tak je to podle reálu. Doporučuji zapnout si jednou ty nápovědy a podívat se, kde je třeba napsáno výstup. Když se dodrží poloha pro vystupování (v Kounicích nesjíždět k peronu a na smyčce v Trboušanech je vysadit hned po opuštění hlavní cesty) tak nejsou ani problémy s AI lidma a vědí, kudy opustit prostor.
Dyk
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen

Příspěvekod Richie » 29 říj 2013 13:05

Plánuješ i fungovní návazností (čekajících busů?)
Richie
Nový člen
Nový člen

Příspěvekod mhdfm » 29 říj 2013 13:44

Našel jsem podchod... (Trbousany, smyčka)
Obrázek
...tady je zase nadchod... (Dolní Kounice, Masarykovo nám.)
Obrázek

...jinak vše funguje jak má. Mapa je naprosto parádní, moc se těším na pokračování a donutila mě jít od Roemerbergu, který je už ve věčných OMSIštích...
//Paní přešla nad autobusem, poté sestoupila k zemi.
Naposledy upravil mhdfm dne 29 říj 2013 14:05, celkově upraveno 1
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod bouvier » 29 říj 2013 13:46

bouvier píše:Mám problém a to že AI doprava, odstavené autá niektoré značky a menšie objekty sa zobrazujú pri jazde cca 20m predo mnou. Na inej mape mi to nerobí a je to blbé keď sa zrazu objaví auto alebo nejaký objekt predomnou. Vie niekto ako to odstrániť? Snáď som to napísal zrozumiteľne.

Tak po nainštalovaní tejto mapy mi to začalo robiť na všetkých mapách. Robí to niekomu ešte?
bouvier
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod shitman » 29 říj 2013 14:02

podívej se do nastavení, omsi je schopné ti rozházet úplně všechno.. max. dohlednost zobrazování objektů a max. dohlednost detailů nebo tak něco, v tom bych hledal brouka.
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod bouvier » 29 říj 2013 14:51

Nič sa nezmenilo ešte som aj zvýšil vzdialenosť zobrazovania objektov a nič. AI doprava sa objavuje stále pár metrov predomnou a objekty niektoré taktiež. Skúsim odinštalovať túto mapu.
bouvier
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod šmudlaviťas » 29 říj 2013 14:56

Mapa super,jenom mi na Masarykově náměstí jakoby černá asfalt( :D nevím,jak jinak to popsat :D ) Prostě najedu na to nádraží s autobusem a ze předu mi vyloženě černá vozovka...Nevíte někdo,čím to může být? Omsi mi žádnou chybu při načítání mapy nevyhodilo :)

EDIT: přikládám foto,kam se pohnu s autobusem,tam je černá vozovka...
Přílohy
Bez názvu.jpg
Naposledy upravil šmudlaviťas dne 29 říj 2013 16:40, celkově upraveno 1
šmudlaviťas
Zabydlený člen
Zabydlený člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor