TOPlist

Projekt: OMSI.CZ mapa - přidej se i ty!

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Projekt: OMSI.CZ mapa - přidej se i ty!

Příspěvekod mhdfm » 16 črc 2013 20:58

Souhlasím s Gryzlym.
BTW. Jaká pravidla Gryzly porušil mi asi neřekneš, viď? :roll:
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Gryzly65 » 16 črc 2013 21:06

Neupravovať nič ? čo to moje obratisko, kde zmazal stromy a miesto nich tam dal kostol ? ;) Málo som tu ohľadne tomho nariekal?

mhdfm : No predsa som povedal niečo, čo mu je proti srsti :lol: :P
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod kudla188 » 16 črc 2013 21:12

Takhle to řeknu, seřval jsi někoho za to, že dodržoval pravidlo:

- jakmile časový úsek uplyne, naváže na to někdo další --> nemusí však pokračovat v myšlence autora před ním.. :) může začít úplně někde jinde nebo upravit předchozí autorovu práci, třeba mu z vesnice udělat město :)

Ještě mě k tomu urážíš? Já tu jako idiot nepíšu, teď je to poprvé, co jsem použil vulgarismus, já se vyjadřoval klidně a s úctou k druhým.
Lenovo Thinkpad T510 / PC | CPU: AMD A8-5600K Základovka: MSI FM2-A75MA-E35 RAM: Kingston (4GB,DDR3) + Corsair (4GB,DDR3) SSD: 120 GB HDD: 4 TB Grafika: AMD Radeon HD 7790 OS: Windows 10 Pro
kudla188
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Rilian » 16 črc 2013 21:14

Kudlo, ty mě bavíš :D. Je rozdíl mezi hnusně a nekvalitně, víš? ;) Prosím, nekaž tady o porušování pravidel, Gryzly jedinej dokázal udělat kus, co za něco stojí... Ale zpět k vývoji. Těžko odhadnout, kdo je schopnej postavit funkční mapu a kdo ne... Teda, teď už to vím, ale vlastně to nepřineslo nic nového, protože jedinej, kdo pochopil princip toho projektu byl Gryzly a toho řadím do skupiny uživatelů, co s editorem skutečně umí. Možná trochu křivdím henkovi, který de facto nezazářil, ale aspoň nic nezkazil a dalo se na tom kousku jezdit. ;) Takže já bych rád pokračoval, ale tak nějak nemám s kým :D. Už jsem se rozhodl, že by se pokračovalo jedině po práci Gryzlyho a henka, tedy před přidáném x-proudé silnici a křižovatky od Trolejbusáka, pokud se nepletu. Když se ale podívám na ty, co by pokračovat měli, nevím, nevím... Sumecekbe psal, že teď nemůže. Tomko se od toho distancoval. Hrejzadarmo a jeho Trotlov je legen... wait for it... dary, takže si dovedu představit, co by z toho vzniklo. Takže tak. Mapu mám u sebe uloženou, pokud by chtěl někdo pokračovat, tak aktuální podmínka je zaslání min. jednoho screenu z tvorby vlastní mapy a já pak posoudím, jestli jste způsobilí k tvorbě mapy. Nechci se podílet na něčem, co kvalitativně stojí za nic - to to radši ukončím. ;)
Rilian
Moderátor a redaktor
Moderátor a redaktor

Příspěvekod Gryzly65 » 16 črc 2013 21:19

To bolo pôvodne reakcia na mhdfm, a vznikla nedorozumením, čítal som to z rýchliku a navyše pri večeri, čiže som to nepochopil. Stačilo si to ale prečítať ešte raz, ospravedlňujem sa a premazal som to. ;)

Každopádne díky za rozumný argument, i tak si ale myslím, že to pravidlo som neporušil. Viď príspevok, na ktorý reaguješ. Ak je myšlienka autora po mne prerobiť niečo čo som začal, je proti pravidlám on, nie ja, a myslím že mám plné právo sa na porušenie pravidiel sťažovať ;)

A to že oni si vzali tú mapu a pravidlá ani nevideli a porušili ich máš úplne na háku.. ja som tu ten najhorší, zvykám si 8-) :lol:
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod kudla188 » 16 črc 2013 21:22

Prostě jste to porušili všichni, ovšem jsem názoru, že komunita tohoto fóra se přibližuje té na pawno.cz :)
Lenovo Thinkpad T510 / PC | CPU: AMD A8-5600K Základovka: MSI FM2-A75MA-E35 RAM: Kingston (4GB,DDR3) + Corsair (4GB,DDR3) SSD: 120 GB HDD: 4 TB Grafika: AMD Radeon HD 7790 OS: Windows 10 Pro
kudla188
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Tomko00 » 16 črc 2013 21:27

A ty jej k tomu výrazne dopomáhaš. Čo si myslíš, že si srdcom sveta? Ako prepáč, ale odkedy si tu, prídeš mi ako neskutočne namyslený človek.

Rilian: Ale vieš čo, ak budeme pokračovať od henkovej prístavby, tak sa k tomu rád pridám. :)
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Rilian » 16 črc 2013 21:30

Gryzly: Já bych ta pravidla fakt neřešil, jak jsi asi mohl něco porušit, když jsi začínal a tvoje práce byla první?... Všichni tu mají velký řeči a vize, ale skutek utek. Co ty Kudlo, nechceš poslat screen? ;) Tomko, fajn, zítra ti pošlu mapu. :)
Rilian
Moderátor a redaktor
Moderátor a redaktor

Příspěvekod Gryzly65 » 16 črc 2013 21:40

Myslím, že to tu začína vyzerať dostatočne rozumne na to, aby sa pridal wooder.. Vláďo nesklam ma :twisted:
Obrázek
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod kudla188 » 16 črc 2013 21:45

Screen teď posílat nebudu, starou mapu jsem komplet rozvrtal, až bude tak 10% z té nové, tak pošlu :)
kudla188
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor