Kudlo, ty mě bavíš

. Je rozdíl mezi hnusně a nekvalitně, víš?

Prosím, nekaž tady o porušování pravidel, Gryzly jedinej dokázal udělat kus, co za něco stojí... Ale zpět k vývoji. Těžko odhadnout, kdo je schopnej postavit funkční mapu a kdo ne... Teda, teď už to vím, ale vlastně to nepřineslo nic nového, protože jedinej, kdo pochopil princip toho projektu byl Gryzly a toho řadím do skupiny uživatelů, co s editorem skutečně umí. Možná trochu křivdím henkovi, který de facto nezazářil, ale aspoň nic nezkazil a dalo se na tom kousku jezdit.

Takže já bych rád pokračoval, ale tak nějak nemám s kým

. Už jsem se rozhodl, že by se pokračovalo jedině po práci Gryzlyho a henka, tedy před přidáném x-proudé silnici a křižovatky od Trolejbusáka, pokud se nepletu. Když se ale podívám na ty, co by pokračovat měli, nevím, nevím... Sumecekbe psal, že teď nemůže. Tomko se od toho distancoval. Hrejzadarmo a jeho Trotlov je legen... wait for it... dary, takže si dovedu představit, co by z toho vzniklo. Takže tak. Mapu mám u sebe uloženou, pokud by chtěl někdo pokračovat, tak aktuální podmínka je zaslání min. jednoho screenu z tvorby vlastní mapy a já pak posoudím, jestli jste způsobilí k tvorbě mapy. Nechci se podílet na něčem, co kvalitativně stojí za nic - to to radši ukončím.