TOPlist

Projekt: OMSI.CZ mapa - přidej se i ty!

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: Projekt: OMSI.CZ mapa - přidej se i ty!

Příspěvekod pepdol_cz » 13 črc 2013 11:42

To je cesta do vesnice z města. Trochu jsem jí opravil.
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Rilian » 13 črc 2013 11:57

Já se do toho nechci moc motat, ale mám prostě pocit, že se čím dál tím víc potvrzuje to, co jsem tady nedávno psal. Ze začátku to bylo takhle: KVALITA >>>>> KVANTITA. Teď? KVANTITA >>>>> KVALITA aneb hurááá, dostal jsem mapu, tak toho udělám co nejvíc, protože mám hromadu skvělých nápadů a rozhodně je musím udělat teď najednou, ať to stojí, co to stojí. Inu nelením a mrsknu tam 2 kiláky silnice s odbytým okolím. Přece ale po sobě nenechám jenom tu silnici, řeknu si, a vrazím tam vesnici s pěti domy, ploty a pár stromy. Jsem na sebe hrdý, že jsem po sobě zanechal kus (a to doslova) práce a posílám mapu dál s co nejmenším úsilím vymyslet něco originálního nebo aspoň trochu reálnýho. Takže když už chcete udělat vesnici, tak jasně, proč ne, ale postavte jenom tu vesnici - ulice, domy, stromy, lampy, značky..., ale už nestavte tu pětikilometrovou silnici která to bude spojovat, to nechte na někom jiným, a sem do vlákna pak napište: postavil jsem vesnici tam a tam, když by chtěl někdo postavit silnici s okolím, spojte tu moji vesnici s civilizací. Chce to jenom zapnout mozek a furt si v hlavě držet ten poměr KVALITA >>>>> KVANTITA. ;)
Rilian
Moderátor a redaktor
Moderátor a redaktor

Příspěvekod Tomko00 » 13 črc 2013 12:00

Ja by som sa osobne vrátil k tomu, kde skončil henko, lebo vtedy to ešte vyzeralo normálne. Odkedy sa toho ujal fanda... Ale teraz vážne, bude to stáť za 2 veci.
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Rohatej » 13 črc 2013 12:14

Jako nezávislý pozorovatel musim říct, že ti dva poslední tomu fakt dali na prdel. :D
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod Rilian » 13 črc 2013 12:50

Bohužel je to tak... Vzhledem k tomu, že tu mapu vídám co 3 - 4 dny, tak vidím asi nejlíp z vás ty změny. Mně ani nejde o to, jestli bude to město mít 10 nebo 30 tisíc obyvatel, jestli tam bude 5 nebo 50 vesnic nebo jestli to bude jedno velký město. Já se snažím, aby ten projekt k něčemu byl a aby z toho něco kvalitního vzniklo. A když vidím postupující práce, hromadu chyb (špatně umístěné objekty, nesmysly, špatně navazující silnice, odbyté úseky), tak se s tím snažím něco dělat. A protože do toho nemůžu moc zasahovat (myšleno v editoru), dělám to touhle cestou. Poslední věc: nechme to pepdola teď dodělat, uvidíme, třeba z toho nakonec udělá pěkný kus mapy. Já mám uložené všechny verze mapy, takže není problém se k nějaké vrátit, ale teď bych skutečně rád nechal pepdola dokončit jeho práci a pak se uvidí.
Rilian
Moderátor a redaktor
Moderátor a redaktor

Příspěvekod hrejzadarmo » 13 črc 2013 12:58

Já mám sice mapu až příští týden ale slíbím vám že radši udělám 50 metrů ale kvalitních 50 metrů
hrejzadarmo
Aktivní člen
Aktivní člen

Bydliště: Pardubice, Pardubický okres, Pardubický kraj, Česká republika

Příspěvekod hugomm » 13 črc 2013 13:10

no to som zvedavý, Trotlov hovorí za všetko :D
Obrázek
hugomm
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Vodičč » 13 črc 2013 13:11

Tak tak :D
Trogárovce <-- jediné mesto, kde vás vezie ukrajinský šofér v nemeckom autobuse plnom Srbov a Rumunov do anglickej firmy... :D
VanHool is the best
Vodičč
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod hrejzadarmo » 13 črc 2013 13:17

já ted na nem dlouho nepracuju jsem mimo domov
hrejzadarmo
Aktivní člen
Aktivní člen

Bydliště: Pardubice, Pardubický okres, Pardubický kraj, Česká republika

Příspěvekod hugomm » 13 črc 2013 13:39

ale mňa nezaujíma či na ňom pracuješ :roll: Ja hovorím o tom, čo si zatiaľ na ňom spravil a ako to tam vyzerá :). A preto si myslím že by si radšej nemal nič sľubovať (napr. že spravíš niečo kvalitne), lebo nemyslím že na Trotlove je niečo kvalitné :D
Obrázek
hugomm
Pokročilý člen
Pokročilý člen

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor