Já se do toho nechci moc motat, ale mám prostě pocit, že se čím dál tím víc potvrzuje to, co jsem tady nedávno psal. Ze začátku to bylo takhle: KVALITA >>>>> KVANTITA. Teď? KVANTITA >>>>> KVALITA aneb
hurááá, dostal jsem mapu, tak toho udělám co nejvíc, protože mám hromadu skvělých nápadů a rozhodně je musím udělat teď najednou, ať to stojí, co to stojí. Inu nelením a mrsknu tam 2 kiláky silnice s odbytým okolím. Přece ale po sobě nenechám jenom tu silnici, řeknu si, a vrazím tam vesnici s pěti domy, ploty a pár stromy. Jsem na sebe hrdý, že jsem po sobě zanechal kus (a to doslova) práce a posílám mapu dál s co nejmenším úsilím vymyslet něco originálního nebo aspoň trochu reálnýho. Takže když už chcete udělat vesnici, tak jasně, proč ne, ale postavte jenom tu vesnici - ulice, domy, stromy, lampy, značky..., ale už nestavte tu pětikilometrovou silnici která to bude spojovat, to nechte na někom jiným, a sem do vlákna pak napište: postavil jsem vesnici tam a tam, když by chtěl někdo postavit silnici s okolím, spojte tu moji vesnici s civilizací. Chce to jenom zapnout mozek a furt si v hlavě držet ten poměr KVALITA >>>>> KVANTITA.