Takže... to, že sem občas dám screeny nedělám proto, abyste mě opěvovali, jakej jsem frajer nebo, že bych to měl zítra snad vydat. Je to proto, abych vám ukázal, v jakém stavu model momentálně asi je a pro případnou věcnou kritiku.
Když to nějak shrnu:
- textury jsou, jaké jsou - od Tr Mana je ještě nemám, něco je tam jen naflákaný, aby bylo vidět, jak to vypadá, něco nemá texturu vůbec. Zvláštní? Ani ne.
- díry v modelu? Obrovská spousta věcí není vymodelována. Dělám to z materiálu, co je vidět jen z jedné strany. Zvláštní? Ani ne.
- bordel v polygonech? Bordel v polygonech nechápu. To bych prosil o vysvětlení.
- rozorané? Bystřejší a textu znalejší a asi trochu normálněji myslící uživatelé ví, že to stavim na Citelisu od Dalibora (proto i ta tlačítka z přístrojovky). Psal jsem to mockrát. Takže postupně přemazávám jeho objekty. Tím, že to stále nemám hotové, tak ty jeho někde zbývají. Navíc mám komplikaci v tom, že když model vyexportuju ze ZModeleru, musim v Blenderu ten model znovu zvětšit, zeditovat. Takže to pokaždé vypadá jinak. Jednou je větší, jednou menší, jednou víc vpředu, víc vzadu. Čím je model obsáhlejší, tím je to náročnější a nepříjemnější. Až bude model komplet, jednou a pořádně to udělám v Blenderu.
TAMBUS 3700 píše:Jediné čo je pekné je maska, a to je tiež len fototextúra

Tohle mě ale urazilo. Ten předek má snad "milion" trojúhelníčku, a s každým cípem jsem pohnul, aby to mělo tvar. Přál bych ti to zažít. Nevěříš?
Docela dlouho jsem zvažoval, jestli mám na to vůbec reagovat. Zase jste mě přesvědčili, že jste banda dutých hlav. Samozřejmě to neplatí na ty, co se zachovali normálně. Ať už si někde přečetli, v jakém je model stádiu nebo ne. Rozhodně si to nenechám od vás zhnusit a budu dál pokračovat v modelování.