Mapa obsahuje celkem 4 linky, jejichž délka je různá. Od deseti minut k padesáti, přičemž rozmanitost a propracovanost okolí je na vysoké úrovni. Autor si dal mnoho práce s doladěním různých drobností, které v celku působí skvěle. Zvlášť řešení cest s následnými pruhy pro cyklisty a vodorovného značení se povedly na výbornou. Od centra města až po okraj, všude narazíte na pěkný vzhled, který je navíc zabalen do příjemných HW požadavků, takže plynule si pojezdíte na horších sestavách (samozřejmě s rozumně nastavenými detaily). Další dobrou věcí jsou staniční hlášení, zní skvěle, osobně ale ještě nemůžu posoudit.
Jízdní řády jsou sestaveny v akceptovatelných intervalech, takže na konečné je většinou čas na malé osvěžení. Další dobrou zprávou je, že polovina linek funguje i v noci, minimálně o půlnoci máte ještě čím jezdit.
Malý problém při instalaci může některé zaskočit, ale žádný problém v tom není, jen je potřeba celou složku s názvem Terrain-Spline-V3_1 vložit do složky Spline, i když v obsahu "Terrain - Spline..." je tato složka ještě jednou obsažena. Osobně jsem tedy jinou výtku nezaznamenal.
Výšková členitost mapy je taktéž ucházející, takže otravné rovinky bez sebemenšího náznaku tektonické aktivity tu také nenajdete.
Já jsem s touto mapou velmi spokojen, proto bez sebemenšího otálení dávám 90% a říkám - Běžte do ní!
Klady:
+ Celková propracovanost mapy a hezké prostředí
+ Délka linek
+ Hlášení a noční linky
+ Nízká HW náročnost
Zápory:
- Chaotičnost linek (převážně nočních, kdy jedna linka končí jednou tam, podruhé jede úplně jinudy, což ale není značeno, takže se lze jen řídit podle zastávek v JZ)
- AI doprava - funguje dobře, ale na některých místech není žádná, v některých úsecích město působí "prázdně a opuštěně"
Konečné hodnocení:
90%
Po delším ježdění musím upravit moje hodnocení z 98% na 90%, i tak si ale myslím, že jde o velmi zdařilou mapu.