TOPlist

Honzova lakovna

Připravované nebo již hotové skiny a textury pro autobusy, objekty, apod...

Re: Honzova lakovna !DOWMLOAD!

Příspěvekod shitman » 09 črc 2011 15:44

Když si obrázek rozklikneš, má normální velikost, a myslím, že je lepší, když je obrázek zdeformovaný, místo toho, aby každý obrázek měl jinou velikost. To by pak vypadalo jako u děcek na blogu.
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod RedGunn » 09 črc 2011 15:56

Nechápu proč řešíš formát obrázku, mě to zdeformovaný nepříjde a buď rád že ti to tam daly.
RedGunn
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Bocko777 » 09 črc 2011 17:29

Honza, ty seš zvláštní člověk...nejdříve nechceš nic zveřejnit, pak se ti nelíbí, že se tvoje práce prezentuje...
Asi sis to měl nechat jen pro sebe a nedávat nic na stažení, předešlo by se těmhle naprosto zbytečným potahovačkám...
My se určitě neposereme, když bude o pár repaintů na stažení méně...Myslím, že děláš ůplně zbytečně ze sebe pana důležitého...
Ale na druhou stranu, jsou to tvoje "výtvory" a je tvým právem si říct, jak s nima chceš nakládat...
No a teď by ste se už na to mohli vysrat a neřešit to...co se stalo, stalo se...Tomko to nemyslel ve zlém..(neomlouvám ho)...
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod honza121 » 09 črc 2011 18:45

Bocko777 píše:Honza, ty seš zvláštní člověk...nejdříve nechceš nic zveřejnit, pak se ti nelíbí, že se tvoje práce prezentuje...
Asi sis to měl nechat jen pro sebe a nedávat nic na stažení, předešlo by se těmhle naprosto zbytečným potahovačkám...
My se určitě neposereme, když bude o pár repaintů na stažení méně...Myslím, že děláš ůplně zbytečně ze sebe pana důležitého...
Ale na druhou stranu, jsou to tvoje "výtvory" a je tvým právem si říct, jak s nima chceš nakládat...
No a teď by ste se už na to mohli vysrat a neřešit to...co se stalo, stalo se...Tomko to nemyslel ve zlém..(neomlouvám ho)...

A jéje, mistr redaktor Bocko zareagoval :lol: . Já jsem se snad někoho doprošoval?? Já jsem vůbec nechtěl, aby to bylo na stránkách, že jsem to sem dal, bylo jen z mé dobré vůle.

Jinak k té deformaci, asi jsem to řekl špatně, myslel jsem to, že když obrázek má v originále rozměry v poměru 8:3 a Tomko to zmeni na zaokrouhlene 1:1, taky když to tam musel dávat, tak by to nebylo od věci to trochu oříznout.
Obrázek
honza121
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Tomko00 » 09 črc 2011 18:52

honza121 píše:
Bocko777 píše:Honza, ty seš zvláštní člověk...nejdříve nechceš nic zveřejnit, pak se ti nelíbí, že se tvoje práce prezentuje...

A jéje, mistr redaktor Bocko zareagoval :lol: . Já jsem se snad někoho doprošoval?? Já jsem vůbec nechtěl, aby to bylo na stránkách, že jsem to sem dal, bylo jen z mé dobré vůle.

Jinak k té deformaci, asi jsem to řekl špatně, myslel jsem to, že když obrázek má v originále rozměry v poměru 8:3 a Tomko to zmeni na zaokrouhlene 1:1, taky když to tam musel dávat, tak by to nebylo od věci to trochu oříznout.

Zo strániek to je odstránené, spokojný?

honza121 píše:Právě proto nechci vydávat svý skiny, jakmile se něco někomu nepovede, tak se hned všichni do něj pustěj...
Tomko00
Veterán
Veterán

Příspěvekod Rohatej » 09 črc 2011 20:17

Aspoň by si konečně mohl opravit chybu v názvu vlákna...
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Re: Honzova lakovna !DOWNLOAD!

Příspěvekod Bocko777 » 10 črc 2011 10:23

Honza píše...

"A jéje, mistr redaktor Bocko zareagoval"

Co k tomu dodat...strefil jsem se... ;)
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod RedGunn » 10 črc 2011 11:13

Stejně to je jen červená,bílá + logo Veolie a modrá,bílá + logo Veolie. Jsou i mnohem hezčí skiny, tak buď rád že ti to tam byli vůbec ochotni dát.
RedGunn
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod shitman » 10 črc 2011 12:34

Ach bože.. Kam jsme to zase dopracovali.. :roll:
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod honza121 » 10 črc 2011 14:10

RedGunn píše:Stejně to je jen červená,bílá + logo Veolie a modrá,bílá + logo Veolie. Jsou i mnohem hezčí skiny, tak buď rád že ti to tam byli vůbec ochotni dát.

Hm, můj projekt je a byl barvy Veolie na D92 a já nemůžu za to, že Veolie nemá na autobusech kytičky apod., aby byl skin co nejsložitější... Nějak auhle věta strácí logiku.
Obrázek
honza121
Diskutující člen
Diskutující člen

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a textury