Bocko777 píše:Honza, ty seš zvláštní člověk...nejdříve nechceš nic zveřejnit, pak se ti nelíbí, že se tvoje práce prezentuje...
Asi sis to měl nechat jen pro sebe a nedávat nic na stažení, předešlo by se těmhle naprosto zbytečným potahovačkám...
My se určitě neposereme, když bude o pár repaintů na stažení méně...Myslím, že děláš ůplně zbytečně ze sebe pana důležitého...
Ale na druhou stranu, jsou to tvoje "výtvory" a je tvým právem si říct, jak s nima chceš nakládat...
No a teď by ste se už na to mohli vysrat a neřešit to...co se stalo, stalo se...Tomko to nemyslel ve zlém..(neomlouvám ho)...

honza121 píše:Bocko777 píše:Honza, ty seš zvláštní člověk...nejdříve nechceš nic zveřejnit, pak se ti nelíbí, že se tvoje práce prezentuje...
Asi sis to měl nechat jen pro sebe a nedávat nic na stažení, předešlo by se těmhle naprosto zbytečným potahovačkám...
My se určitě neposereme, když bude o pár repaintů na stažení méně...Myslím, že děláš ůplně zbytečně ze sebe pana důležitého...
Ale na druhou stranu, jsou to tvoje "výtvory" a je tvým právem si říct, jak s nima chceš nakládat...
No a teď by ste se už na to mohli vysrat a neřešit to...co se stalo, stalo se...Tomko to nemyslel ve zlém..(neomlouvám ho)...
A jéje, mistr redaktor Bocko zareagoval. Já jsem se snad někoho doprošoval?? Já jsem vůbec nechtěl, aby to bylo na stránkách, že jsem to sem dal, bylo jen z mé dobré vůle.
Jinak k té deformaci, asi jsem to řekl špatně, myslel jsem to, že když obrázek má v originále rozměry v poměru 8:3 a Tomko to zmeni na zaokrouhlene 1:1, taky když to tam musel dávat, tak by to nebylo od věci to trochu oříznout.
honza121 píše:Právě proto nechci vydávat svý skiny, jakmile se něco někomu nepovede, tak se hned všichni do něj pustěj...

RedGunn píše:Stejně to je jen červená,bílá + logo Veolie a modrá,bílá + logo Veolie. Jsou i mnohem hezčí skiny, tak buď rád že ti to tam byli vůbec ochotni dát.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků