Takže, dnes len velmi stručne, pripravil som si pre vás recenziu na mapu Káhiry..Mapa by mala byť reálna a mala by zobrazovať linku č. 35 v jej celej trase..Linka má 40 minút a počas celej jazdy máte pocit akokeby ste išli po jednej a tej istej ceste - štvorpruhová cesta a okolo nej nabúchané dva typy domov (berlínskych). Ďalej ma prekvapuje, že na 40 minutovej linke som mal už na druhej zástavke naplnený MAN NL202.. Azda najväčšími nedostatkami tejto mapy sú dve veci: V približne strede trasy sa nachádza most, ktorý nieje o nič uchytený a v strede mostu sa z ničoho nič prepadnete snáď až k Titanicu.. Druhou chybou je katastrofická AI ktorá ide štýlom "10 sekund 5 km/h, 10 sekund 60 km/h a takto stále dookola". Čo ma zarazilo, na križovatkách niesu žiadne značky upozorňujúce nato, ktorá cesta je hlavná a ktorá vedlajšia..Takisto chybou sú semafóry, na ktorých je kludne zo všetkých smerov naraz zelená.. Cez mesto prechádza aj niečo, čo má symbolizovať električku, no sú to len náhodné pozapichované vlakové kolaje bez vedenia. Toť k samotnej mape všetko, teraz pridám moje hodnotenie..
Klady:
+ Reálna mapa
+ Pekne spracované konečné
+ Zase niečo nové
Zápory:
- Na celej mape snáď jedna a tá istá cesta
- Linka je bez nápadu, nudná (predpokladám že od reálnej si zobrala iba názvy zástavok)
- AI jazdí jak sa jej chce
- Totálne príšerne nastavené semafóry
- Most, ktorý nemá žiadne uchytenie
- Čachry s objektami = v strede cesty sa mi zjavil kostol, zastávka dole hlavou
- Spracovanie
Môj osobný dojem: 25%
Obrázok mostu bez uchytenia: link
Odkaz na stiahnutie mapy: link