TOPlist

Cairo

Ako sa vám pozdáva mapa?

100 - 90%
2
20%
89 - 75%
1
10%
74 - 50%
3
30%
49 - 25%
0
Žádná hlasování
24 - 0%
4
40%

Celkem hlasů : 10

Cairo

Příspěvekod Kubcho » 01 črc 2012 23:56

Takže, dnes len velmi stručne, pripravil som si pre vás recenziu na mapu Káhiry..Mapa by mala byť reálna a mala by zobrazovať linku č. 35 v jej celej trase..Linka má 40 minút a počas celej jazdy máte pocit akokeby ste išli po jednej a tej istej ceste - štvorpruhová cesta a okolo nej nabúchané dva typy domov (berlínskych). Ďalej ma prekvapuje, že na 40 minutovej linke som mal už na druhej zástavke naplnený MAN NL202.. Azda najväčšími nedostatkami tejto mapy sú dve veci: V približne strede trasy sa nachádza most, ktorý nieje o nič uchytený a v strede mostu sa z ničoho nič prepadnete snáď až k Titanicu.. Druhou chybou je katastrofická AI ktorá ide štýlom "10 sekund 5 km/h, 10 sekund 60 km/h a takto stále dookola". Čo ma zarazilo, na križovatkách niesu žiadne značky upozorňujúce nato, ktorá cesta je hlavná a ktorá vedlajšia..Takisto chybou sú semafóry, na ktorých je kludne zo všetkých smerov naraz zelená.. Cez mesto prechádza aj niečo, čo má symbolizovať električku, no sú to len náhodné pozapichované vlakové kolaje bez vedenia. Toť k samotnej mape všetko, teraz pridám moje hodnotenie..

Klady:
+ Reálna mapa
+ Pekne spracované konečné
+ Zase niečo nové

Zápory:
- Na celej mape snáď jedna a tá istá cesta
- Linka je bez nápadu, nudná (predpokladám že od reálnej si zobrala iba názvy zástavok)
- AI jazdí jak sa jej chce
- Totálne príšerne nastavené semafóry
- Most, ktorý nemá žiadne uchytenie
- Čachry s objektami = v strede cesty sa mi zjavil kostol, zastávka dole hlavou
- Spracovanie

Môj osobný dojem: 25%

Obrázok mostu bez uchytenia: link
Odkaz na stiahnutie mapy: link
Kubcho
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Re: Cairo

Příspěvekod Dominik736 » 02 črc 2012 00:09

Jen doplním, proč, dle autora zde nejsou značky apod.: ,,If you don't know it, but in Egypt, traffic is Chaos, nobody is following any traffic lights/rules and no proper street lines. Skills and avoiding hitting other car is the challenge in real life, If you don't believe me, come and visit Cairo." Viz. Kubchův link na stažení.
Metal se musí poslouchat kurva nahlas!!!
ObrázekObrázek
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Dominik736
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Kubcho » 02 črc 2012 00:10

To je pravda..ale v omsi to dopadá tragicky, keďže autor nenastavil ani prednosti, na polke križovatiek sa zasekne AI..
Kubcho
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod shitman » 02 črc 2012 09:58

mě osobně se tedy AI nezasekává, ale na každé křižovatce projíždí půlka aut skrz sebe. :D ale jinak je ta káhira docela sranda, bejt váma, tak si jí určitě aspon zkusim, docela dobře si tam procvičíte svůj řidičský "skill" :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Cairo

Příspěvekod Slovakia » 02 črc 2012 19:41

Po prvom zapnutí mapy som si povedal „Nič moc, asi to bude nuda“. Ale po prejdení celej linky som úplne zmenil názor. U mňa úplne nenáročná mapa. Páči sa mi to točenie o 180° cez koľajnice. D92-ku som naplnil na 100%, pár ľudí som musel nechať na zastávke. Až vyjde niečo kĺbové ihneď to zaradím na linku. Mne sa práveže páči ten „divoký“ štýl dopravy ala idem si ako chcem, predbieha sa hore-dole, cez križovatky štýlom „skúsim šťastie“ a dúfam že to dám. Spočiatku som jazdil ako „slušný“ vodič, ale neskôr som sa prispôsobil ich štýlu jazdy, a jazdím pekne povedané ako „debil“. Podotýkam že zatiaľ jazdím bez akejkoľvek kolízie. Keby autá jazdili ako sa patrí, na križovatke by pekne stáli, a dávali si prednosti to by nebola typická Egyptská „doprava“. Jedným slovom„EGYPT“ ;)

+ dokonale spracovaný štýl Egyptskej dopravy a jazdy
+ vzhľad mapy

- po koľajniciach nič nejazdí
- menšie chyby krásy

Percentuálne hodnotenie : 90 %
Slovensko, Slovakia, hej hej hej . . .
Slovakia
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Zpět na Mapy