Jop, pýtať sa každého, či je to on by asi nebolo nič moc Ale veď účet na YT máš, tak mu napíš, čo kedy kde jazdí, ja si s ním dopisujem o MHD v Prahe nejaký ten piatok... A mimochodom, tiež by som ho chcel poznať Je dobré, že sú vodiči ako on, máš pocit, že drží ten volant pevne v rukách
Gryzly65 No je možný že identu neprozradí i vem si žeby mohlo nastat to že přijede na zastávku a tam banda 200 fanoušku semu narve do autobusu nebo pojede šichtu a každej druhej bud ezanim chodit čau já jsem tvuj fans atd toby mu šiblo za chvíli Snad bude víc takových řidiču Zrovna dneska jsem fotil jednu Karosu a řidič hned vyběhl at vysmahnu nebo bude zle a jěšte jsem mu musel ukázat že jsem fotku smazal zato jinej řidič v pohode jěště sme pokecali Tohle nikdy asi nepochopím
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit Omsi-der Omnibug simulator
u nás v ústí to je taky řidiči pak třeba začnou problikávat světly a tak... u nás je to už lepší ale dřív taky byly řidiči nevrlý a to proto že v Ústí běhal Busfil kterej fotil řidiče do podniku a házel na ně špínu a kritiku
Tomk00 na zastávke Tesco, džungľa dobrý název zastávky jka v Karviné tam je zastávka Karviná ráj hřbitov No a co nahlásit ? copak jsme nějaký práskači i kdyby tam souložil tak jemi to fuk ja chci jen foto nic víc co dělá řidič jemi fuk
Bosko mě jěště pražskej nezablikal a kvuli takovým busfilům práskacím pak máme my co chceme par foto problémy ale třeba se najde nějaký autobusák který nám tohle vše vysvětlí
Naposledy upravil bosko1984 dne 25 čer 2012 18:01, celkově upraveno 2
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit Omsi-der Omnibug simulator
Když na vás někdo vyběhne, můžete ho akorát poslat do prdele, pokud on není předmětem fotky nebo nefotíte na soukromém pozemku, kde nemáte co dělat. Vaše chyba, že jste se nechali a fotku smazali.