Karosa B732 DPMB repainty ke stažení v mém topicu. Jelcz M081MB DPMB repaint ke stažení v mém topicu. Pack DPMB repaintů na B961E můžete stahovat v mém topicu.
Já musím říct, že ten model sice není žádná slává (z 99% ten původní), ale pokud se posunou přední kola jak mají být, tak to není tak zlé a má to skvělý základ. Já jsem po 2 letech znova přišel na tento model a divil jsem se, proč jsem s ním nejezdil častěji Zvuky dělají hodně a tohoto modelu by se fakt šikly. Jinak já jsem pro to, aby se dodělala aspoň v1.2 tohoto modelu, už jen kvůli tomu, že má být dle vzoru Brna
Karosa B732 DPMB repainty ke stažení v mém topicu. Jelcz M081MB DPMB repaint ke stažení v mém topicu. Pack DPMB repaintů na B961E můžete stahovat v mém topicu.
Já ten bus používám pořád (vidno na mých screenech), jen škoda, že není v brněnským repaintu (pokud teda nevyšel), protože já jezdím v celobílým nátěru. Ale verzi 1.2 bych si i přál.
Pěkný, model začíná nabývat pěkných kvalitních rozměrů. Jen bych se chtěl zeptat, jestli nebude odstraněn ten bzučák u prvních dveří (nevím, jestli se to tady již řešilo), a dále, jestli nebude trochu upravena akcelerace (ne moc, ale trochu, připadá mi to, že se to rozjíždí trochu jak Ferrari). Ale jinak držím palce při tvorbě.
Ta akcelerace je opravdu šílená. A asi by mě štval ten zvuk po odbrždění (1:12, 1:14, 1:17 a 1:20), jinak to ovšem vypadá moc hezky. Nechceš lepší texuru volantu, místo té příšerné z malování? Mám doma volant z jedné z našich vyřazených B932, úplně stejný, není problém nafotit