Tak TML - Studio se pustilo do nového simulátoru. Zatím toho moc nevíme (krom toho, že se bude odehrávat v Berlíně, budeme jezdit se Scanii, a bude tam Mulitplayer). No jsem celkem zaražený, že se tak rychle vrhají na další hru. Více informací se dovíme v další videu.
Ich hry boli vždy svojim spôsobom jedinečné, s plno skvelými nápadmi. Grafika ako z apokalyptickej hry mi síce nevadila, ale ani neočarila, možnosti hry sa mi vždy páčili, čo bolo ale tragické bola jednak optimalizácia, a hlavne fyzika. Ako simulator pre deti dobré. Ale jediny plnohodnotny simulator autobusu je OMSI. Uvidíme, čo vykúzlia tu.
Popravdě jsem Fernbus nehrál, ale zdá se mi, že se Fernbus od ostatních TML her docela zlepšil. Nepřišlo mi to tak špatný jako předešlý hry. Každopádne Omsi fyzikou a celkově propracováním autobusu nesahá ani po kolena. Ale jestli se dokopou k tomu aby zlepšili optimalizaci a fyziku busu, tak by to mohla být docela zajímavá hra.
Klbak, ktory keď je zalomeny, ťaha vlečku bokom. Teraz som už videl fakt všetko... Nech ostanu pri simulatoroch koľajovych vozidiel, tie vedeli bravúrne, no autobusove robia jeden horši ako druhy.