Zdravím, tak dnes som sa rozhodol, že vydám jeden zo svojich repaintov a to bratislavské Capacity #4901. Snáď sa Vám repaint bude páčiť a prajem veľa bezpečne najazdených kilometrov.
Ak to má byť 4901, tak toho máš dosť zle. Okolo loga Mercedes-Benz má byť čierna "zagulatená", chýba ti tam logo CapaCity, máš totálne zlý font evidenčného čísla ktoré je mimo iného na druhej strane.. Oprav uvedené a bude to super.
Na všetkých zmienených veciach zapracujem, ale neviem ako môže byť font čísla zlý, keď číslo bolo vybrané priamo z fotografie. Každopádne ďakujem za ohlas a ospravedlňujem sa Bratislavčanom, že som Vám 4901 takto sprznil, ale ja sám nepochádzam z Ba a tak je pre mňa ťažké vedieť ako vyzerá momentálne. P.S Prečo to číslo prehodili? Robil som to podľa tejto foto.
Väčšina CapaCity má čísla na strane dverí, od výroby to tak mali všetky, no ak bol napr. po nehode, číslo sa mohlo nalepiť na druhú stranu. Celkom normálne u nás. Ak ti to pomôže, font našich evidenčných čísel by mal byť transit511 alebo niečo také.