tak po pár dňoch testovania som konečne vysúdil svoj názor na túto mapu, už vopred sa vám poďakujem že ste vytvorili úžasnú a peknú mapku, snáď vás úspešnosť bdue lákať robiť nejaké ďalšie verzie a pridávať ďalšie linky, miesta atď..
Plusy:+ HW Náročnosť
+ CZ prostredie, moc mi to pripomína jedno CZ mesto ale jeho meno mi vypadlo
+ Konečne nejaká mapa ktorá nie je tiež iba prechádzkou ružovou záhradou (myslím úsek Námestia a jeho uličky)
+ Fajn spravený CP(JŘ), dá sa v pohode stíhať, nemusíte sa ponáhľať, tam sa to vlastne ani nedá
+ Pekný Repaint

(Vďaka Rpopo-vy za repaint pre ASK

)
Nerozhodne:+/- Chýbajúca navigácia (aspon umňa "neexistuje" po stlačení tlačitka v ALT Menu)
+/- Občasné bugnutie AI Dopravy (napr. bugnutie AI busov u nádraži alebo ich spawnovanie pri zastavovaní na konečnej)
Zo začiatku som si myslel pri tvorbe mapy: "Úúj, to bude zas mapa ktorá omrzí po 3 dňoch" , no po vydaní, a pár screenov pred vydaním ,som zistil že práve vychádza mapa ktorá by kľudne mohla preraziť aj na Marcelove fórum, a celkovo by mohla zaujať aj ľudi CZ/Sk republiky , že môže byť úspešná ako Sczecin, ostatné známe populárne mapy, tak isto aj repaint, je v ňom dosť fantázie, no nuž asi fakt bude problem ho robiť pri NP vozidlách kde je plechov málo kde by sa dalo rozumne namaľovať tento vzor pre ASK.
Mape dávam Pekných
96%
Ryzen 5 3600, 16GB Predator 3200MHz a RTX 2060.