Nová reálná mapa Bělehradu od autorů darmar, gibanica a Steva95.
Mapa obsahuje 4 linky: 15 - Zeleni Venac - Zemun Novi Grad 45 - Blok 44 - Zemun Novi Grad 71 - Zeleni Venac - Ledine 15N - Zeleni Venac - Zemun Novi Grad (noční)
Ani nie je, je to celkom ľahká mapa. Bonusom je hlásenie a aj dabing, len občas vidím NLká s polepom Adosy. Kopírovanie chvíľu trvá, ale zároveň mape nič nechýba. Cestujúci dokonca "dobiehajú", resp. meškajú na zastávkach.
Tato mapa je fajn, doporučuji. Je v některých místech mírně náročnější. Nějaké ty chybky má, ale ty jsou zanedbatelné. Má 3 denní linky, jejichž jízdní doba je cca 30 - 50 minut. A také obsahuje hlášení a dabing, jak už psal Peterson. Přikládám pár fotek.
Renault Citybus 12M 2070.205 ev. č. 3270 AKA 82-31 9.8.2000 - 17.4.2019
Mapa je velmi kvalitně zpracovaná a má svou specifickou atmosféru, takové mám rád, ale mně se naopak zasekává docela dost - např. v okolí zastávky A. Dubčeka je pro mě takřka nehratelná. Přitom Butovice nebo Lemmental jezdím úplně v pohodě, OMSi se zkrátka z hlediska náročnosti chová dost nevyzpytatelně a u každého jinak.
Také se přidávám, mapa velice pěkná, jen místy taková, prázdná Náročnost, většinou mám okolo 18-25FPS, ale například Lemmental jede na 30FPS a výš, takže tak
hello. If you have isses with low fps, set schedule priority at 1 witn 30-ish busses, becouse on hihgher priority there is bunch of line showing up. greetings
Tak mně bohužel moc nepomohlo ani toto nastavení. Nedá se nic dělat, mám holt slabý počítač. Přesto klobouk dolů před autory, mapa je sice náročnější, ale třeba čtvrti Novi Grad a Zeleni Venac vypadají fakt parádně. Jediné, co bych vytkl, jsou bláznivě se chovající chodci, kteří chodí po přechodu sem a tam a blokují dopravu. Nebo mám něco špatně nainstalováno a děje se to jen u mě?