TOPlist

Sittingen

Jak hodnotíte tuto mapu?

100-90%
0
Žádná hlasování
90-80%
0
Žádná hlasování
80-70%
1
100%
70-60%
0
Žádná hlasování
60-50%
0
Žádná hlasování
50-40%
0
Žádná hlasování
40-30%
0
Žádná hlasování
30-20%
0
Žádná hlasování
20-10%
0
Žádná hlasování
10-0%
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 1

Sittingen

Příspěvekod 11Boby11 » 06 led 2016 15:45

Hodnotím verzi 1.41
Kód: Vybrat vše
Features:
-12 lines (including 4 nightlines) with up to 40 minutes time to travel to give proof of your skills as a bus driver.
-Realistic, closely schedule with extra service plans
-City, town and interurban transport
-New transport company with repaints, logo, ticket pack, an own depot, and much more …
-Many new objects and splines
-Over 50 new individually created crossings
-Many details, leaned on real situations
-Trains and trams
-Announcements
-Road damage
-Compatibility with Omsi 2
-… and much more!

Ano tohle všechno je pravda ale linky jsou tvořené ostatně jako u většiny map do kruhu kolem ZOB takže se jedná pouze o alternativní trasy.
Ai doprava je dle mého názoru vpořádku ale tramvaje chybí no ale vlaky jezdí a ostatní doprava taky a hlavně nejsou velké čekací doby na semaforech.
Chodci se chovaj taky inteligentně až na nějaké drobnosti. Během testování mi tam asi 2x nějakej jouda vlítnul ale třeba chování na přechodech kdy přecházi skupinky caa 10 lidi pěkně na zelenou no tak to musím vyzdvihnout.
V mapě sou zakomponovány nové objekty a jsou použity i objekty z nového Zaunova packu - mimochodem ploty vypadaj suprově.
Je použita řada vlastních objektu třeba zastávky včetně označení.
Skiny vozidel jsou ale opravdu na dnešní úroveň nedostačující.
Celkově na mě ale zpracování mapy neoslnilo řada zatáček se nedá vytočit ani s 12 m a s kloubákem je jízda utrpení. Taky je dost prázdných míst.
Hlášení mapa sice obsahuje ale původní je nepoužitelné a ani alternativní od Mozarta nefunguje korektně, ale použitelné je.
Mapu jsem žádně projel a na žádné větší problémy jsem nenarazil. Je ale řada lépe zpracovaných map takže u mě na disku nezůstane. Mapa má potenciál a pokud autor bude pracovat na projektu ve stávajím rozsahu a nebude ji zatím rozšiřovat rád se k nové verzi vrátim.
Takhle dávám 80% a dopručuji si ji vyzkoušet.
11Boby11
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Zpět na Mapy