TOPlist

Mini Metro

Obecně i mimo OMSI

Re: Mini Metro

Příspěvekod DIMI » 02 říj 2014 14:16

Sakra, kdybych byl rychlejší při změně tak ho dostanu!
Přílohy
metrorekord.jpg
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Kuba J. » 20 lis 2014 23:53

Nějak to tu umřelo... V listopadu vyšla aktualizace, která zpřístupnila Hong Kong a ještě se ve hře změnily nějaké drobnosti. Co se mi ale nelíbí, že se vlaky na jedné lince můžou předjíždět, což je blbost, zřejmě nový bug, dřív to myslím nedělalo.
Kuba J.
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Pejvl » 21 lis 2014 16:32

Dřív to dělalo taky ;)
Jsem SORkař a nestydím se za to!
Pejvl
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod DIMI » 21 lis 2014 18:55

Já v tom takový problém nevidím, neboť cílem hry MiniMetro není simulovat metro, ale tematicky pojmenovat logickou hrou.
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Kuba J. » 01 úno 2015 18:50

Nyní je odemčen režim Přepravní špička :). Nejde mi tam přetáhnout existující trasu k nové zastávce, ale to je asi vlastnost tohoto režimu.

Abych to nějak shrnul, musí se zkrátka víc předvídat:
- s předstihem se objevuje, kde bude nová stanice
- k nové zastávce jde stávající linku dostat pouze prodloužením její konečné
- linky se nedají smazat
- nedají se přetahovat vozy mezi linkami
Kuba J.
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod DIMI » 01 úno 2015 21:37

Tak to ale musí být celý mnohem pomalejší a klidnější? Jestli je jinak hra stejná, tak to nemůže v životě jít hrát. :D
DIMI
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Kuba J. » 01 úno 2015 22:41

Jo zdá se mi to klidnejší a většinu doby jsem to hrál zrychleně. Chce to zvolit trochu jinou strategii hraní. U toho normálního režimu jsem byl zvyklý nechávat si v rezervě jednu či víc linek a k nim vozy a přeplněné stanice jsem řešil dočasnou novou linkou, což tady nelze. Zatím nejvíc se mi podařilo 1700 na Ósace, pak už byl konec nevyhnutelný :D (viz screen), neměl jsem už žádnou lokomotivu ani vagon. Rekordy v tomto režimu se pohybují (zatím?) kolem 2000, takže po dohrání když jsem se díval, tak u Ósaky jsem byl 16. místě.

Obrázek

// EDIT
A hlavně, jak se ty linky postaví, tak takové jsou a vlivem toho pak někdy vznikají zbytečné souběhy linek či nové linky. Například:
Obrázek
kdyby se tady jedna stanice nepřeplnila, tak bych pak musel vést novou linku nalevo od řeky pod oranžovou linkou kvůli těm 2 novým stanicím nebo tam zakrucovat červenou, modrou či šedou linku. A vpravo nahoře bych tam musel protáhnout oranžovou nebo šedou linku, když prostě v tomto režimu nejde přetáhnout stávající linku k nové stanici - kdyby to šlo, tak by se přímo nabízela zelená linka.
Kuba J.
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Kuba J. » 11 bře 2015 21:43

Asi se najednou udělala akce jízda metrem zdarma, jako včera MHD v ČB, když se najednou hodně stanic přeplnilo :D (2123 v Káhiře). Hra už se trochu sekala (drhla), jak to všude blikalo :).
Přílohy
Káhira (2123).png
Kuba J.
Diskutující člen
Diskutující člen

Předchozí

Zpět na Volná diskuse