Jo zdá se mi to klidnejší a většinu doby jsem to hrál zrychleně. Chce to zvolit trochu jinou strategii hraní. U toho normálního režimu jsem byl zvyklý nechávat si v rezervě jednu či víc linek a k nim vozy a přeplněné stanice jsem řešil dočasnou novou linkou, což tady nelze. Zatím nejvíc se mi podařilo 1700 na Ósace, pak už byl konec nevyhnutelný

(viz screen), neměl jsem už žádnou lokomotivu ani vagon. Rekordy v tomto režimu se pohybují (zatím?) kolem 2000, takže po dohrání když jsem se díval, tak u Ósaky jsem byl 16. místě.

// EDIT
A hlavně, jak se ty linky postaví, tak takové jsou a vlivem toho pak někdy vznikají zbytečné souběhy linek či nové linky. Například:

kdyby se tady jedna stanice nepřeplnila, tak bych pak musel vést novou linku nalevo od řeky pod oranžovou linkou kvůli těm 2 novým stanicím nebo tam zakrucovat červenou, modrou či šedou linku. A vpravo nahoře bych tam musel protáhnout oranžovou nebo šedou linku, když prostě v tomto režimu nejde přetáhnout stávající linku k nové stanici - kdyby to šlo, tak by se přímo nabízela zelená linka.