Zdravím, mám dotaz, nemá náhodou niekto automat na túto Karosu, alebo poprípade návod ako by som si urobil vlastný, nejde mi ani o zvuky, len mám volant bez páky a prehadzovať sa mi to nechce Ďakujem
Potřeboval bych poradit co udělat z vyšší náročností tohoto vozu. Teda když jsem ještě hrál OMSI 1 tak se to dalo ale v OMSI 2 už jsou docela problémy (pravda ve dvojce jsou problémy se vším ). Hledám teda řešení jak tu náročnost stáhnout dolů a jedna z věcí která mě napadla a kterou považuju za zbytečnou jsou animované 3D větráky vpředu. Myslím že kdyby se odstranily náročnost by se určitě zlepšila. A já se ptám jak se jich zbavit
Mám bug: Při otevření předních dveří se vzádu u dveří rozsvítí světlo málo (jakoby textura), a když otevřu zadní, tak se rozsvítí to světlo (jakoby "hvězdička" u světla).
Můj PC: Grafika: MSI R9 270X|Procák: AMD A10-5800K|Mainboard: MSI FM2-A55M-E33|SSD: Samsung 850 EVO 120GB HDD: WD Green Series|RAM: 8GB OS: WIN 10 Koukněte se do mé sekce--> VIDEA
Dá sa nejako urobiť fólia na čelné sklo bez potreby zasahovania do modelu, teda bez toho aby som ju mohol vymodelovať ? Foliu na dvere aj na bočne či zadne sklo sa mi dať podarilo, ale je to možné aj na predné ?
only in our country CZ B741 no. 127(not in service) 15Tr no. 01 historic <3+RTO and 267 Come take a ride with noisy 15Tr in Budweiser, limited edition! : D ZF! Škoda 21tr(ab)/22tr forever!