TOPlist

KAROSA B951/E

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: KAROSA B951/E

Příspěvekod DwX » 15 pro 2014 00:26

8 letym fakanům kteří umí jen remcat blbosti se těžko Marty zavděčí. Plně ho chápu že už nechce dal modelovat.

i když Vrakosy nemam rad tak musím říct že model je udělaný dobře.
ObrázekObrázek
Obrázek
DwX
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod ROBOTOX » 15 pro 2014 14:11

Rozhodně nechci nijak neobjektivně kritizovat. Naopak k Martyho práci mám obzvlášť respekt. Jeho C954ka je pro mě asi nejlepší bus na klacek. A proti němu je třeba ta B951 trošku slabší. Ale jak říkám určitě jen tak nekritizuji. Upozornit někoho na chybu není nic špatného! ;)
Obrázek
ROBOTOX
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Rilian » 15 pro 2014 15:05

Bohužel, nic jinýho jsi zatím nepředvedl. V tvých příspěvcích jsi nic konkrétního (kromě nevyhovujících zvuků) neuvedl. :) Místo nich se oháníš spojeními jako „opravdu hromadu technických chyb“, „jedna velká nědodělávka plná chyb“, „Současném stavu skutečně nepoužitelný“ nebo „se to nebojím přirovnat k situaci kolem Karosy od Misaloka - vesměs pěkně zpracován ale tolik chyb že to byl průšvih“. Co z toho je prosím ta objektivní kritika konkrétních věcí? :)
Rilian
Moderátor a redaktor
Moderátor a redaktor

Příspěvekod ROBOTOX » 15 pro 2014 15:13

Jenom ve scriptech je toho hromada. Špatně fungující kontrolky, chyby v Mypolu, špatné chování lidí ve voze atd. Textury ve voze mají taky naprosto malé rozlišení (u vrutu v palubce člověk nepozná jestli je to hlavička vrutu nebo černý flek). A to že někdo vytkne chybu není špatně a tvůrce by se s toho měl maximálně poučit a napravit. A myslím že se není nutno dále hrabat slovíčko po slovíču v tom co jsem napsal ale pokud chcete poslušte si.
Obrázek
ROBOTOX
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod Rilian » 15 pro 2014 15:21

Já s tebou souhlasím, ale tvoje předchozí kritika k ničemu nebyla. :) S touhle už se dá pracovat. ;)
Rilian
Moderátor a redaktor
Moderátor a redaktor

Příspěvekod Lachy » 15 pro 2014 16:26

Tak ale tady je spíš zase problém v OMSI.. Mypol mi jede bez jakékoliv chyby /řekl bych že je to asi vůbec první mypol který má funkce stejné jak v reálu to samé OIS) a zvuky bohužel nejsou točené super technikou a ani ta super technika není.. kdyby někdo dal lepší zvuky mohli bejt.. ale nikdo je neposkytl a místo toho jen vyčítá.. jinak s těma zvukama je spokojen i jeden z řidičů co se na tom podílel.. jediný co vytknul tak je to že tam chybí zvuk hydráku. což u tohle typu je hodně často slyšet. ale to se dá dotočit v léte. Jinak ty zvuky mi opravdu přijdou hodně podobné realitě. a to irisama jezdím hodně často.
Obrázek
Lachy
Diskutující člen
Diskutující člen

Příspěvekod martin8211 » 15 pro 2014 16:45

Mě zvuky ani nevadí, mrzí mě jen jedna věc.

Mypol sice umí reagovat na otevření/zavření dveří, přepíná podle toho i zastávky na palubáku, nebo je přepne po 20s, ale hlášení "příští zastávka je na znamení" to reálně hlásit neumí.
Čím víc dveří to má, tím je to lepší...
martin8211
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod Rohatej » 15 pro 2014 16:49

ROBOTOX píše:Tak ono krom některých fakt nekvalitních textur v interiéru, někdy špatných skriptů a nehezkých zvuků se nedá busu nic vytknout. Konečně kvalitní hratelnej městskej Iris. Ale opravy potřebuje určitě :)

ROBOTOX píše:Jak se říkal tenhle autobus je jedna velká nědodělávka plná chyb. Současném stavu skutečně nepoužitelný - respektive použitelný ale ty chyby vás tak otráví že se k němu prozatím nevrátíte. Ale má potenciál takže když se mu ještě tvůrci pověnují bude to fajn. Zatím se to nebojím přirovnat k situaci kolem Karosy od Misaloka - vesměs pěkně zpracován ale tolik chyb že to byl průšvih. Ale nechci být nějak přehnaným kritikem. ;)

To je stejně zvláštní, jak se dá během jedné stránky otočit. Pořád stejná klasika. Nejdřív se to vychvaluje do nebes, za chvíli se to haní.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod lukasek1973 » 15 pro 2014 16:52

Jaká hromada? Je tam možná pár much ale mypol jede bez jediné chyby u mě takže nevím co meleš a textury ve voze jsou schválně nižší protože kolik z vás jezdí v jiném pohledu než je kabina. A v tvých příspěvcích jsem si nevšiml jediné chvály na Mártyho, protože on něco udělal narozdíl od tebe
Obrázek
lukasek1973
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod ROBOTOX » 15 pro 2014 17:04

Ah bože člověk někomu něco vytkne a hned je za *uráka. Myslíte si že třeba filmový recenzenti kteří píší o nějakých filmech taky točí celovečeráky? To že někdo upozorní na chybu je snad v pořádku nebo ne? A to že jsem otočil bylo jenom proto že jsem s Karosou najezdil víc a poprvé jsem psal v Euforii po jedné jízdě. S Mypolem mám problém v tom že po půlnoci dál načítá nereálné časy a po vypnutí elektriky zůstanou na displayi nějaké údaje. A taky se nedá moc použit třeba na mapě Ústí protože při nahazování dalších zastávek dál naskakuje časový náskok. (to ale není přímo asi chyba Mypolu který je holt dělán na pražské hlášení "2v1". Jinak jsem v mé recenzi Mypol uvedl jako jednu z pozitivních věcí protože je opravdu první realistický. ;) Někteří zdejší nimrotové a pravdoláskaři do mě budou jet ještě za měsíc ale co už...
Obrázek
ROBOTOX
Diskutující člen
Diskutující člen

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla