Ten nový, je takový nemastný, neslaný, no. Taky jsem musel hodně googlit, než jsem našel pořádnou fotku, která by se dala použít. Jsem na cestě z práce, kolem desátý jsem doma a mám volný víkend, takže se dám hned do práce a dodělám zbylé autobusy.

Tak a mám tu problém. Všechny Urbínka mám hotový, ale Urbino 15 se mnou odmítá plně spolupracovat - střešní dekly a klimu se mi nedaří nalakovat:
Za boha nemůžu najít, kde je to namapovaný. U 12 a 18 je to v pořádku, tam vím, kde to je, ale ve stejném umístění se nic neděje. 15-ka v DPP laku zůstala nezměněná, protože je bílá. Zkoušel jsem to hledat ve všech texturách (i počmáráním barvou, bohužel i tak jsem to musel zkusit), ale nikde se nic neprojevilo. Zjistil jsem, že tyhle místa ani nemají odlesk, jako u ostatních Solarisů. Zřejmě je chyba asi už v modelu, nebo v těchhle součástech, takže, dokud to nevyřeším, Urbino 15 v laku PID, zřejmě, zatím, nebude.
ASUS ROG STRIX G16 - CPU: Intel Core i9-13980HX, 2,2@5,6 GHz Turbo, grafika: nVidia GeForce RTX 4070 - 8 GB GDDR6, RAM: 32GB DDR5, HDD: 2x1 TB NVMe SSD