Na to hlašení zkusím kouknout a šum trochu poladit.. ale je to šum z busu když stojí na konečný.. takže nevim no Ale furt je to lepší než kdyby se opravdu šlo a točilo se to z repráku .)
nn jedná se mi o dvě věci,jedna je,abych si mohl občas zajezdit v Praze i SU (to je vyřešeno odkazem výše),ale také bych rád s Karosama v jiných mapách,tedy stačí BUSe HOFka stáhnout k příslušné mapě a bude to fungovat,šlo mě o to,zda tyto karosy nemusí mít nějaký speciální HOFka.
Krepi Pokud budeš chtít jezdit s Karosou třeba na mapě Winsenburg tak je třeba stáhnout hof pro buse zde http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=36&t=3227 Akorát že na jiných mapách B951/E nehlásí
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit Omsi-der Omnibug simulator
Nehlásí ani když je hlášení v souboru Ansagen?Já sice prioritně jezdím SU15,ale ty KArosy jsou luxusní,takže se s nimi chci také projet i jinde než po Praze,to asi každý pochopí