od DIMI » 29 lis 2014 17:14
Projel jsem se a mám jen slova chvály. Pokud se to snažím brát objektivně, ve spojení s B951E, myslím, že se tomu žádný freeware addon nevyrovnává. HW náročnost je přiměřená, hra se mi zasekává jen při loadingu nějakých objektů či co, ale to je věc OMSI. Krása, nádhera, reálný pocit, propracovanost! Plus k tomu konečně reálný a funkční MYPOL. Všechny droboučký neexcelentnosti (nedokonalosti se tomu říkat nedá) jsou naprosto zastíněný. Byl bych hrozně rád, kdyby se na projektu dál pracovalo.
Chtěl bych za práci poslat DONATE, na společné konto pro AfG, martyho i Daniela. Takhle pečlivá a poctivá práce si zaslouží mojí finančí podporu, protože kdybych si tohle koupil, nemohl bych se zlobit.
Díky přátelé, jen tak dál!
K mapě žádné výhrady nemám, snad jen, že jsem měl pocit, že mi jezdí AI busy bez transparentů.
K autobusu (využiju toto téma) bych se chtěl zeptat, jakou funkci v nastavení má přidelený pedál na hlášení zastávek popř. to zelený tlačítko, dál bych doporučil z pohledů odstranit pohled na horní zrcátko (stačí tlačítho INSERT - to naopak oceňuji) a také bych uvítal vystupování předními dveřmi. Je to ultra skvost a mám radost, že z prostředí, které znám.