Nevím, ale ten čtvrtý obrázek se mi nelíbí celkově. Stromy vyrůstající ze skály, zase ta cesta mezi dvěma skoro srázy (už se mi to fakt nelíbí, ještě bych to bral z jedné strany, ale možná to zkresluje ten obrázek) a už vůbec nikdy jsem neviděl tak blbě umístěné ty značky v zatáčce. To se dává mám pocit za svodidla většinou nebo aspoň dál od cesty. Vždyť tady by to někdo při míjení dvou velkých aut nebo někdo šikovný i v menším autě za chvíli urazil.
značky jsou moc napasovaný v silnici, značky upozorňující na ostrou zatáčku se zpravidla umisťují na nebo za svodidla podél cesty. jinak zatím větších výtek nemám. jen pozor, abyste ty záplaty nepřehnali, všeho moc škodí a jet po celé mapě dvacet kvůli dírám v zemi taky není příliš záživné.
Zdravím, po delší době přináším nějaký novinky z dokončených úseků. Doufám že se bude líbit Jinak značky, upozorňující na ostrou zatáčku sem posunul kus od silnice, jak psal shitman
☢DUBSTEP!!!♥KEEP CALM AND DRIVE ALFA ROMEO♥ †R.I.P. Sony Ericsson J10i2Elm►Sony Xperia™ Z► Sony Xperia™ Z3►Vodafone Smart Ultra 6►Vodafone Smart V8
Nerad bych, aby toto téma zcela zemřelo nebo zůstalo v zapomnění. Na mapě pomaličku pracujeme s Maras5741 a dnešní novinkou bude to, že součástí mapy bude Ikarus E91, na kterém jsem pracoval delší dobu.