No jelikož jezdím na volantu tak to bylo tím výkonem. Stáhl jsem si ten fix a běží to nice. Sorry za vás čas
Ještě jedna otázka, nevíte jestli bude někdy i v Karose Mijola, protože tady u nás ve F-M teď vše nahradili z klasických kas na Mijolu Tak by bylo fajn kdyby to bylo i v OMSI. Vím že to tady už někdo má "ropzpracované" ale několik měsíců se neozval a ani na nic nereagoval.
,,Buďte optimisti při řízení. Vyprdněte se na všechny "pitomce" okolo. Nejlepší je mít dobrou náladu, i když tomu někteří kolikrát nepřispívají, ale jsme přece jen lidi, které maličkosti NESMÍ vůbec rozhodit! " Karosa B932, mrdák.
Zdravím poradíte mi jak udělat bílé skla na blinkry místo těch oranžových (jen vepředu) ? a nad řidičem světlo to je ve kterém souboru chci si změnit barvu ?
Ano, jsem skutečně řidič DPP a není třeba aby se mě, nebo parťáka někdo na to ptal v chatu
Ale jestli máte kterýkoli dotaz ohledně mně, DPP či řízení tak sem s ním, rád odpovím když na to nezapomenu
Tak tohle už je moc,každý normální člověk pochopí význam té věty jen ty největší študáci maj tak veliké IQ že ani větu nepochopí,už s tím začínáte být trapný,ale asi myšlení bolí
Já tu větu pochopil(dalo to zabrat),ale mohl by používat aspoň čárky,dost blbě se to luští.To tvoje taky.
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.