Tak, polepšil jsme se, začal jsem znova, udělal jsem si k tomu radšii i držák, aby to nespadlo ( ) a vrazil jsem tam MHD ceduli. Názor? (vím, že to není podle reality, ale co už..) //EDIT 6:50// Tak teď už je to lepší, ale podle reality stále ne, jak tak koukám, dodělám to odpoledne do finále, teďka do školy. Výtky sem, prosím. (pochvaly taky ) V reálu.. ..a ve hře.
Potřebuju trochu poradit, když chci udělat funkční např. hodiny, musím přimodelovat plane kousek před obrazovku a správně zapsat, že? Když vemu v úvahu, že scripty tam mám. Díky za odpověď.
Pracuji na infoluxu nad zadními dveřmi. STOPka (krabka zvlášť) už funguje, ale vypadá to divně, když se textura rozsvícení jakoby sloučí s texturou pod ní a místo červené je to růžové. Pomůže mi někdo?
Našel jsem řešení(možná ).Až budeš moct,tak ti to vysvětlím na skypu
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.