Osobně jsem mapě nechtěl dávat žádný název, protože je to fikce jako prase, ale co navrhuje lukasek1973, se mi líbí, takže pokud nebude mít nikdo nic proti, dáme název mapě: CZECHOSLOVAKIA TEST MAP. Je to výstižný a mapu to tak nějak odliší od jiných.
Lidi, tyto následující řádky si vemte k srdci:
- mapa vyjde pouze jako čistá krajina s objekty a silnicemi, tzn. žádné linky, žádné JŘ, žádné busy
- tvořil jsem si jen tak z dlouhé chvíle nebo pokud jsem chtěl přepnout z komplikovaného vývoje linky 164 (prostě jen tak si něco naplácat na pár desek), a protože z toho vychází celkem oku lahodící prostředí evokující CZ/SK krajinu, tak jsem se rozhodl, že si ji nenechám jen pro sebe
- a tím se dostávám k tomu, že s mapou si každý bude moci dělat to, co bude chtít - rozšiřovat, prohazovat budovy, pokládat další zastávky, tvořit si JŘ, prostě co vás napadne; pak to zde můžete zveřejnit a nechat svůj výtvor zhodnotit ostatními členy fora
- důležité je vyhnout se úpravám samotných modelů a ponechat je v původním stavu, protože podléhají autorským právům (ne všehny jsou moje výtvory