TOPlist

Irisbus Citelis 12M a 12M CNG

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: Irisbus Citelis 12M a 12M CNG

Příspěvekod ALEDOL » 28 říj 2013 18:46

Pane Dalibore.Já vím že je to náročné,ale já bych třeba ocenil sor C7,5.Tak pokud vám lidi píšou že se vám tohle nepovedlo,vytřete jim zrak nějakým dalším autobusem.
Já osobně bych chtěl SOR C7,5.
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Hydrista » 28 říj 2013 18:59

Ahoj. Musím tě ocenit za to žes to vytvořil a nepsal hned když si otevřel 3ds max. Zbytek ještě nevim. :-D
Já nejsem warezák,teda občas.
Hydrista
Aktivní člen
Aktivní člen

Příspěvekod George » 28 říj 2013 19:03

No model je teda na dvě věci.. Naopak se mi tam některé funkce líbí. Ale dokud to nebude mít lepší model a zvuky tak se s tím moc dobře jezdit nedá. Takže, chválím snahu, ale chtělo by to zapracovat na modelu a pak by to bylo super.
Jinak s tím BUSE je to vyřešené suprově.
George
Zabydlený člen
Zabydlený člen

Příspěvekod hrejzadarmo » 28 říj 2013 19:14

Nechtěl bys to udělat i na OMSI1.0 ? ;)
hrejzadarmo
Aktivní člen
Aktivní člen

Bydliště: Pardubice, Pardubický okres, Pardubický kraj, Česká republika

Příspěvekod Sergio_Cz » 28 říj 2013 19:30

Prostě si stáhni 1.06, ne?
Obrázek
jsem žid a neumím si změnit heslo

Discord - Autobusové simulátory, Vlakové simulátory a další hry. I Šotouši
https://discord.gg/invite/TEJEUuj
Sergio_Cz
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Rohatej » 28 říj 2013 19:36

Vyzkoušel jsem si to a pokud nemám hodnotit model, jestli to byl vážně jen pro test (protože je vážně vtipný), tak co se týče funkcí, není to špatný.

Pokud na tom hodláš vážně pracovat dál, tj. udělat i pořádný model, jsem i ochotnej dodat ti fotky pro textury, i by neměl být problém nahrát zvuky. To záleží na tobě.
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod hrejzadarmo » 28 říj 2013 19:41

Taky bych mohl sehnat textury, když můj znamej bude jezdit s citybusem (i s CNG)

//EDIT: nebo ve středu budu v dopraváků v Praze
hrejzadarmo
Aktivní člen
Aktivní člen

Bydliště: Pardubice, Pardubický okres, Pardubický kraj, Česká republika

Příspěvekod shitman » 28 říj 2013 19:49

když práce na B7,5 padly kvůli nedostatku podkladů, zajímalo by mě, kde jsi sháněl podklady na tohle. nejsem si jistý jestli tuhle recenzi dokážu sepsat, protože by mi musely téct z prstů hovna, abych dokázal vyjádřit moje znechucení.

ale pojďme popořadě. readme k autobusu je sice pěkné, ale část s popisem přístrojové desky je zoufale nepřehledná, protože musím pořád překlikávat z jedné strany na pátou. nakonec jsem to vzdal a spoléhal jsem se na své zkušenosti s palubkou z opravdových citelisů. ukázalo se, že jsou zřejmě mylné.

pokud jsou scripty na "velmi dobré úrovni", jak se chvástá sám autor, jak je potom možné, že i se zapnutým SECU mi řve bzučák na dveřích, AV tlačítko má jen dvě polohy namísto tří (a tedy jen dvě funkce, které jsou víceméně k ničemu), dveřmi jde manipulovat za jízdy atd.? Jakto, že manuální plošinu mohu otevřít jen se zataženou zast. brzdou? Jak vlastně funguje použitý MYPOL, kam se musí zadávat linka ve formátu jen LLL místo dosavadního LLLLL? K čemu to? Čím se vlsatně přepínají zastávky? Zjistil jsem, že po stisknutí tlačítka s nulou se zastávka po nějakých deseti vteřinách přehodí, a i když stisknutí klávesy Q (posunutí zastávky) udělá zvuk tlačítka, nic se tím nestane. Proč klávesové zkratky na dveře nejsou stejné jako u předchozích busů, ale autor nás absolutně zbytečně nutí lézt do nastavení a půl hodiny hledat nové klávesové zkratky, abychom si je pak přiřadili ke stejným klávesám jako na ostatních autobusech, protože na tomhle nic nedělají.?

Větu
Dalibor píše:zvuky jsou na velmi dobré úrovni

prostě musím citovat, protože u zvuků jsem se málem zeblil. Tohle nepřipomíná Citelis ani v nejmenším, jak v naftovém, tak v CNG provedení. Víc na to prostě říct nemůžu, všechno je špatně (snad kromě zvuků dveří, a i ty jsou nevalné kvality).

A to, že autor sám napíše, že autobus po modelické známce stojí za hovno, neznamená, že všichni pokýveme hlavou a odpustíme mu to. Na tenhle hnus se prostě nedá koukat. Ani se nedivím, že je základní pohled nastavený tak, aby nebylo vidět na palubní desku, protože kdybych se na ní měl koukat ještě o chviličku déle, vypíchnu si oči. Totéž platí o zbytku modelu, který ovšem už alespoň vzdáleně připomíná Citelis.

O chování autobusu na vozovce radši ani nemluvím. Dieselová verze by ještě jakž-takž šla, ale CNG je opět zcela mimo přirozené chování autobusu na plyn.

Abych zase ovšem jen nekydal hnůj, na autobusu je i pár věcí pěkných. Například se mi líbí diagnostika po startu motoru, dalo by se říct že oceňuji nový systém hlášení zastávek, a především se mi líbí to, jak jde ten autobus snadno vymazat. Zkopíruju tento příspěvek i do Hodnocení addonů, kam přidám i několik málo fotek a videa, která jsem za jedinou jízdu tímto "autobusem" natočil, a alespoň za to, že model ve hře nevyhazuje žádné chyby, dávám 5% a všem důrazně radím, proboha, nestahujte to. A Dalibore, prosím, vrať se k modelování objektů. To ti alespoň šlo.
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod lukasek1973 » 28 říj 2013 19:51

[img]i[/img]
Naposledy upravil lukasek1973 dne 05 čer 2020 17:35, celkově upraveno 1
Obrázek
lukasek1973
Pokročilý člen