TOPlist

SOR c10.5

Zde najdete vše o připravovaných nebo již vyrobených vozidlech do hry.

Re: SOR c10.5

Příspěvekod hstudiocz » 10 srp 2013 13:27

Karosak951 píše:Vay_cz nešla by ta semilácká (busline) udělat s černou maskou?

Šla, ale nevidím důvod. Má snad BusLine všechny SORky C10.5 s černou maskou???
hstudiocz
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Honza522 » 10 srp 2013 14:47

bestrrboy píše:Zkoušel už ten SOR někdo s G25/G27? Protože mě osobně nejde řadit(přes řadicí páku k volantu) sice to zasičí ale jen když hodím tu páku do polohy neutrál (mám ovladač nastavený na Manual Gearbox: 1stGear (only while gamectr atd.

Já jsem vložil SORku do hry, nic jsem nepřenastavoval, atd. a na G27 nemám žádnej problém :) ..netušim proč ti to nejde :/

A slujdo určitě se hoděj nějaký ty menší opravy, protože jsem do SORek celkem blázen a tohle je jediná co vypadá k světu :)) A zeptám se, s tím pohledem asi by nešlo nic udělat? Aby to bylo trochu větší, šla líp přečíst palubka, o něco větší volant, a tak? :) Díky
Obrázek Obrázek
Honza522
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod slujda » 10 srp 2013 14:52

hotfix bude, nebojte ;)
Honza522: jak to myslíš větší? když bude větší tak pujde huř přečíst udaje na palubce :)
Innovator, not imitator.
slujda
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod Honza522 » 10 srp 2013 15:02

No myslim jako celkovej ten pohled na volant... , věnec je malinkej, a.. já nevim jak bych to řekl.. prostě jako to maj třeba puvodní many ve hře, tak myslim větší.. ale to je kdyžtak jedno, nějak extra mi to nevadí ;)
Obrázek Obrázek
Honza522
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod shitman » 10 srp 2013 17:13

no, tak jsem si to zkusil, a musím uznat, že je to paráda, i když je tu několik chyb, které ti prostě neodpustím - ty zadní dveře jsou prasárna, upozorňuju tě na ně už od doby, kdy jsi představil první verzi a pořád se to nelepší. ta blbost s tou zastávkovou brzdou je od tebe taky pořádná bota. nesvítící couvací světla u manuálu už tu tuším někdo opravoval, ale doufám, že to do hotfixu zařadíš taky. celkem mě mrzí hodně omezené funkce kasy, ale s tím se asi nic nenadělá, celou mikroelektroniku do omsi zřejmě udělat nepůjde. trochu mi vadí, že je bus hodně živý, a na kostkách se s ním bez plynulé spojky skoro nedá rozjet, ale neberu to jako chybu. zdá se mi takový prazvláštní automatický zámek dveří, ale Cčka osobně neznám a na CNG, co máme my, to může být jinak, takže to nesoudím. co ti ale neodpustím jsou pohledy, které jsou upřímně dost hrozné, ze základního pohledu není vidět do levého zrcátka a abych se podíval do zrcátka v interiéru, musím čtyřikrát přepnout kameru jak idiot. malinký nedostatek jsem ještě našel v převodovce, a to sice ten, že mezi druhým a třetím (nebo třetím a čtvrtým, ted si nejsem úplně jistý) převodovým stupněm autobus "neodfrkne". myslím, že jsem tam měl ještě něco, co mi nesedělo, ale nemůžu si vzpomenout. tohle zatím ber jako takový stručný výpis toho, co by v hotfixu mělo být opraveno. ;)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

Příspěvekod Deiv » 10 srp 2013 17:20

A já si furt řikal co to je za zvuk, když zařadím jinej převod a on to má být odfuk :lol: Cčka moc neznám, ale BNčka (BNGčka) s manuálem si neodfoukávaj ;) Tak jak je to s Cčkama ? Popřípadě jestli by ten zvuk šlo nahrát trochu kvalitněji ;)
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Deiv
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Božkov » 10 srp 2013 17:30

Cčka, se kterýma jsem jel a CNka, se kterýma jezdím do školy, ''odfrkávají'', minimálně to jedno konkrétní CNko, který má motor Cummins... jezdím ještě s jiným CNkem, který má motor IVECO, a to mám dojem, že ''neodfrkává'', ale nejsem si jistý...
Win 7 Ultimate x64; Intel Core i5 3,2 GHz (Trubo Boost na 3,6 GHz); RAM Kingston 8GB DDR3; GTX650 1GB DDR5; HDD 1TB; Logitech G27.
Můj YTB Channel | Fórum - Gameplaye
Božkov
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod Honza522 » 10 srp 2013 17:38

No a ještě by to chtělo udělat něco s hlášením, at mám to žlutý tlačítko dole nebo nahoře, tak přes kasu nejde hlásit zastávky, přes tlačítko "Další", u Karosy to funguje, uvítal bych to i v SORce :)
Obrázek Obrázek
Honza522
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod slujda » 10 srp 2013 18:12

shitman: vesměs s tebou souhlasím, ale ohledně těch pohledů jsi mě nadzvedl ze židle, podle některých z vás by snad měl ideální pohled vypadat takto: Obrázek
Sorka prostě není Man, do toho zrcátka musíš zvednout hlavu i kdybys nechtěl, zakladní pohled se proto měnit nebude!! .
Innovator, not imitator.
slujda
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů

Příspěvekod shitman » 10 srp 2013 18:16

základní pohled mi až tak nevadí, mě spíš zarazil pohled do vnitřního zrcátka, kdy na palubním počítači není vidět ani kulový a já si v půlce linky náhodou všiml, že někdo chtěl na druhé zastávce vystupovat. to co jsi dal na obrázku je odzoomovaný pohled, kterým podle mě maličko přeháníš, ale stranou, kdyby bylo na všechno takhle vidět, tak by to bylo parádní. :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
shitman
Profík
Profík

PředchozíDalší

Zpět na Vozidla